• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Gazi Üniversitesi özel yetenek sınavı ile öğrenci alımı

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Gazi Üniversitesinden yapılan açıklamada, 2011-2011 eğitim öğretim yılı için ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile öğrenci alınacağı belirtildi.

Gazi Eğitim Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu için gerçekleştirilecek sınavların başvurularının 29 Temmuz–5 Ağustos 2011 tarihlerinde yapılacağı duyuruldu.

Başvuruda bulunmak isteyen adayların Gazi Üniversitesi Rektörlük Yerleşkesi B Blok Öğrenci Yemekhanesinde 09.00-17.00 saatleri arasında (cumartesi ve pazar günü kayıt alınmayacak) ön kayıt yaptırılabileceği belirtilerek, sınavların 9 Ağustos–12 Ağustos 2011 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.

Başvuru yapan adayların, sınav tarihi, yeri ve saatini 7 Ağustos 2011 Pazar gününden itibaren ''www.gazi.edu.tr'' adresinden T.C. kimlik numaralarını kullanarak veya 8 Ağustos 2011 Pazartesi günü ilgili fakülte, yüksekokul ve öğrenci işleri dairesi başkanlığı ilan panolarından öğrenilebileceği de belirtildi.

Ayrıca, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi, Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi ile Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitelerine de özel yetenek sınavı ile öğrenci alınacağı, bu sınavların da Gazi Üniversitesince gerçekleştirileceği bildirildi.
 
Top