Gazete Hakkında Yardım Istiyorum

SizinSesiniz

~~Şimdi Susma Vakti~~
Özel üye
Bilindiği gibi yerel bir gazetede Sorumlu Yazı İşleri müdürüyüm ve önümüzdeki hafta 2 adet gazete çıkartacağız. 1.si normal gazete olacak. Her hafta rutin olarak çıkarttığımız diğeri ise kurban bayramı özel. İşte sizlerden yardım alacağım konuda bu olacak, "Kurban Bayramı Özel" sayısında nasıl içerikler koymalıyım. Toplamda 8 sayfa olacak. 2 Sayfası reklamlarla olacak ve diğer 1 sayfayı sağlıkla ilgili yapacağım. Geriye kalan sayfalar ne olmalı? Hangi içerikleri koyabilirim? Ben şuan çok tıkanmış durumdayım.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Teknoloji bölümü, yeni trend cep dünyasındaki gelişmeler, sağlık bölümü, şöyle kahveyi alıp keyifle yudumlarken okunacak bir yazı...

Ayrıca içeriği forumumuzdan alabilirsin. :) Hatta gazetenin bir köşesinde ÇerezForum.Net uğranılması gereken site diye de bir reklam. :P
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Yöresel bir gazete olacağına göre insanların pek bilmediği ama bölgede var olan ilginç yer tanıtımları, yemeklerr, ilginç gelenekler vs vs daha okunabilir hale getirebilir gazeteyi. Hedef kitleyi yöresel de olsa geniş tutmakta fayda var. Bir okuyucu olarak "gazeteyi alınca neyi görmek isterim" sorusunu kendine sormalısın. Hatta ulaşabildiğin bir kitle varsa anketler de yol gösterici olabilir, gazete içeriğini oluşturma konusunda.

Dijital dergi düşünüyorsan bizim kullandığımız sistemi internet üzerinden kullanabilirsin. Hatta gazetenin hem basılı hem de dijital sürümü olabilir. Gayette güzel olur.
 

SizinSesiniz

~~Şimdi Susma Vakti~~
Özel üye
yer tanıtımları, yemeklerr, ilginç gelenekler gibi gibi bunlara kurban bayramı hakkında bilgilere yer verceğim. Agam teşekkür ederim. :)
 
Top