Giyilebilir Teknoloji Galaxy Gear S4 Duyuruldu - Özellikleri

Galaxy Gear Sport sonunda duyuruldu ve fiyatı, özellikleri ortaya çıktı. Teknosa"nın katkılarıyla IFA 2017 heyecanı tüm hızıyla devam ediyor.

Samsung"un yeni nesil akıllı saati Galaxy Gear Sport özellikleri ile hayli dikkat çekici bir ürün olmayı başarıyor. Lansmanı içeren canlı yayını hemen buradan takip edebilirsiniz.

gear-s4.jpg

Galaxy Gear S3"ün üzerinde birçok açıdan yeni özellikler katan ve isim değişikliğine giden Gear Sport, yenilenmiş işlemcisi ve tasarımıyla oldukça kullanışlı.

Uzun yıllardır Gear S"leri IFA fuarında tanıtan Samsung, bu yıl da geleneği bozmadı. Yeni akıllı saat, Samsung"un popüler işletim sisteminin yeni versiyonunu kullanacak. İşletim sisteminin yeni özellikleri sayesinde IoT ile hayatımıza giren cihaz ekosisteminde kuralları bir kez daha yazacak.

S3"ün izinden gitmesine rağmen farkını net bir şekilde ortaya koymayı başarıyor. Minimalist tasarımını Super AMOLED ekran ike süsleyen cihaz, 360 x 360 çözünürlük ile geliyor.

gear-s4..jpg
Elbette ismine yakışır bir biçimde Gear Sport size en zorlu sporlarda yardımcı olmaya geliyor. Darbe dayanıklı sistemin yanı sıra 5 atmosfere kadar da basınca dayanıklı. Cihaz bu tarafta özellikle yüzücülere hitap ediyor.

Gear Sport aynı zamanda gerçek zamanlı olarak kalp ritmini takip edebiliyor. Bu ölçüm işlemi uyuduğunuz zamanlar da dahil olmak üzere 24 saatinizi kapsıyor. GPS özelliklerinin yanı sıra Under Armour"un spor uygulamalarına da tam erişim sağlayabiliyorsunuz.

Üstelik Sporty desteği artık spor uygulamaları ile de uyumlu çalışacak. Sizin temponuza göre Spotify"ın size sunduğu müzikler de değişecek.



Galaxy Gear Sport teknik özellikleri


İşletim Sistemi: Tizen OS

Ekran: 1.2" dairesel Super AMOLED ekran (360 x 360)

İşlemci: Çift çekirdekli 1.0 GHz

Boyutlar: 24.9 x 44.6 x 11.6 mm, 50gr.

Kayış ölçüsü: 20 mm.

Bellek: 768 MB RAM, 4GB depolama alanı

Bağlantı: Bluetooth 4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, GPS/GLONASS/Beidou

Sensörler: İvme ölçer, jiroskop, barometre, kalp ritim monitörü

Batarya: 300 mAh, kablosuz şarj

Dayanıklılık: 50 metreye kadar IP68, MIL_STD-810G

Uyumlu cihazlar: Android 4.3 üstü Samsung Galaxy telefonlar, Android 4.4 üstü akıllı telefonlar, iOS 9 ve üstü iPhone cihazlar

Renk seçenekleri: Siyah, mavi

Galaxy Gear Sport özellikleri ve fiyatı: Fiyat: 200-300 dolar arası olması bekleniyor

Kaynak: SDN
 
Top