Galatasaray Galatasaray 4. Yıldızı Taktı

LâL

ღ GALATASARAY ღ
Ve Galatasaray şampiyon! 4. yıldızı taktı . . .

Galatasaray, Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalması üzerine Spor Toto Süper Lig'in 2014-15 sezonu şampiyonu oldu.

Böylece Spor Toto Süper Lig'de 4. yıldızı ilk takan takım Galatasaray oldu. İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe 33. haftada İstanbul Başakşehir'le 2-2 berabere kalarak şampiyonluk umutlarını tüketti. Galatasaray bu sonuçla Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaştı.


4. yıldız savaşı Galatasaray'ın

Galatasaray, Süper Lig'deki 20. şampiyonluğuna ulaştı. Sarı-kırmızılılar böylece Fenerbahçe ile girdiği 4. yıldız savaşını da kazandı. Beşiktaş'ı yenip 76 puana yükselen ve 70 puanlı takipçisi Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile oynayacağı maçı beklemeye geçen sarı-kırmızılılar, Fatih Terim Stadı'ndan gelen haberle şampiyonluğa ulaştı.

Geçen sezon Fenerbahçe'nin 19. şampiyonluğa ulaşıp Galatasaray'ı yakalamasının ardından ezeli rakipler arasında 4. yıldız yarışı kızışmıştı. Her iki kulüpte de tüm motivasyon 4. yıldızı göğsüne takmaktı. Bu amansız savaşta zafer sarı kırmızılı ekibin oldu. Diğer yandan Cimbom 3. yıldızdan sonra 4. yıldızı da ezeli rakibi Fenerbahçe'den önce takmış oldu.


Galatasaray'dan Çaykur Rizespor maçı için flaş talep

Şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, son hafta deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının İstanbul'da oynanması için TFF'ye başvuracak. Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak yaptığı açıklamada, son hafta oynanacak Çaykur Rizespor maçının Türk Telekom Arena'da ve gündüz oynanması için başvuru yapacaklarını belirtti.

Çaykur Rizespor da İstanbul'da oynamak istiyor

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Kupayı alacak olan Galatasaray için Çaykur Rizespor, TFF'ye İstanbul'da oynama başvurusu yapacak. Çünkü stat geliri Karadeniz ekibine kalacak. Böylece Galatasaray şampiyonluğu taraftarıyla kutlarken Çaykur Rizespor da önemli bir gelir elde edecek.

Öte yandan konuyla ilgili olarak Abdurrahim Albayrak şöyle konuştu: "Rize Başkanı Metin Kalkavan çok yakın arkadaşım. Kendisi aradı. O TFF'ye müracaat edecek. Ben de Rizeli olarak, Rize'nin kazanmasını istiyoruz. Pazar günü gündüz İstanbul'da oynamak için konuşacağız. Umarım TFF izin verir."


 
Top