Galatasaray G.Saray Skibbe'nin görevine son verdi.

ahbeabi

Uzman
A. Sami Yen'deki Kocaeli hezimetinin ilk faturası kesildi. G.Saray yönetimi, Teknik Direktör Skibbe'nin görevine son verdi. Skibbe basın toplantısı düzenleyerek veda etti.

Ali Sami Yen Stadı'nda yaşanan Kocaelispor hezimetinin ilk fatura hocaya çıktı. Florya Metin Oktay tesislerine gelen Alman hoca Michael Skibbe, futbolcularla vedalaştı. Skibbe, "sizlerle Bordeaux maçına da çıkmak isterdim. Yönetimden bu konuda son bir talebim oldu ancak olumsuz karşılandı" dedi.

Galatasaray Kulübü, Alman Teknik Direktör Michael Skibbe'nin görevine son verdi. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, teknik direktör Michael Skibbe'nin bugün itibarıyla görevine son verildiği duyuruldu.

Yapılan kısa açıklamada, ''Görevde bulunduğu süre içerisinde karşılıklı anlayış ve dostluk çerçevesinde sürdürdüğümüz ilişkimiz doğrultusunda Sayın Michael Skibbe'ye bugüne kadar olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında da başarılar dileriz'' denildi. [/SIZE][/FONT]

Galatasaray Kulubü Başkanı Adnan Polat, bugün takımla ilgili önemli kararlar alacaklarını söylemiş, "sorumlulardan hesap sorulacak" demişti.


SKIBBE BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Florya Metin Oktay tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Skibbe, "Kıştan sonra çıkdığımız ikinci yarıda başarısız olduk. şanssızlık ve sakatlıklarında bunun etkisi oldu. Yönetim görevi başkasına verme kararı aldı. Antalyaspor ve Kocaelispor maçlarında şok oldum. Benim için G.Saray önemli bir noktaydı. Bunu iyi bir noktada bitirmek isterdim. Ben ekibime Bordeaux'a karşı iyi bir maç çıkarmasını diliyorum. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

"Teknik direktörlerin kaderi bazen bir maçın sonucuyla değişebiliyor "diyen Skibbe, ikinci yarıda oynadıkları maçlarda özellikle defans kurgusunda başarılı olamadıklarını da itiraf etti.
 

buhurdan

Özel Üye
Özel üye
images?q=tbn:ANd9GcQJwad99Jtgs4pWxPwzufgZviDlybG-yUmPpSZgMyXw9LZT6DgbmA.jpg
 
Top