Foruma Dosya Eklemek ve Paylaşmak

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Foruma dosya eklemek ve dosyayı paylaşmak için yapmanız gerekenler:

Şu an en popüler dosya yükleme sitesi olan rapidshare.de ile çalışacağız. Bu siteye 100 MB büyüklüğe kadar olan dosyalarınızı yükleyebilir ve saha sonra yüklediğiniz dosya linkini Forumda diğer üyeler ile paylaşabilirsiniz.
Öncelikle yukarıda belirtilen adrese gidiyoruz ve bizi aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi bir sayfa karşılıyor.
Öncelikle Gözat tıklıyoruz.

Karşınıza bilgisayarınızdan eklemek istediğiniz dosyayı seçebileceginiz bir pencere açılacaktır. Eklemek istediginiz dosya nerdeyse bu pencerede bulup üzerine bir kere mouse un sol tuşu ile tıklıyor ve ardından butonuna basıyoruz.

Aç yaptıktan sonra pencere kapanır ve GÖZAT ın orada dosyanın yeri yazar. Daha sonra Upload a basıyoruz ve dosya kısa bir süre sonra upload ediliyor sayfa değişiyor.
Önemli Not : Dosya boyutunuzun büyüklüğüne göre yükleme süresi uzayacaktır.

Yükleme işlemi bittikten sonra sayfanın altında aşağıdaki gibi bir görüntü gelecektir.
6 ile belirtilen yerdeki Download-Link sizin dosyanızın diğer üyeler tarafından indirilmesine olanak sağlayacak olan linktir. Bu linki kopyalayıp mesajınıza eklerseniz diğer üyeler yüklemiş olduğunuz dosyayı indirebilirler.
7 ile belirtilen yerdeki Delete-Link ise yüklemiş olduğunuz dosyayı bulunduğu adresten kaldırmanızı sağlar.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
maalesef dolduğu için ***** adresini aktif etti. Yine aynı şekilde uploadlar yapılıyor. Upload işleminden sonra sayfanın altında verillen linke tıklaığınızda download ve silme linkleri görülüyor.

Ayrıca Türkçe yeni bir upload sitesi devreye girdi. Kullanmak isteyenler için linki:

 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Yakın zamana kadar RApidShare adresine dosya upload ettiğimizde download ve silme linkleri görünmez şekilde çıkıyordu ve görmek için sayfa altında çıkan linke tıklamamız gerekiyordu. Artık bu durum değişmiş. Upload bittikten sonra silme ve download linkleri görünür şekilde sayfanın en üstünde çıkıyor. Bilmeyenler için kolaylık olmuş.
 

CAYİT

Katılımcı
Bana Kalırsa En iyi Rapiddir Hem sunucu Olarak da Öbürkü Yapılmıs Scprittende iyisini kullanıyor.Ama türk sitelerinden sunu istıyoruz kendı scpritlerini yapsınlar baskalarının kodlamalarını çalmasınlar..cogu yer calıyor vede hacklenebiliyor.Vede örnegin bi kere banada olmusdu..Ben wordpress kullandıgım zamanlar internetten tema indirirdim Ve içinden trojen cıkardı.Vede admin wordpress admin şifremi ögrenmişler ve siteyi hacklemişler ben bunlara kısaca lamer diyorum...
 
Top