Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Fırında Kaşarlı Milföylü Tavuk Tarifi Nasıl Yapılır
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="yaren*" data-source="post: 366050" data-attributes="member: 72678"><p><strong>Fırında Milföylü Tavuk - Milföylü Tavuk</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong><strong>[ATTACH=full]28882[/ATTACH]</strong></p><p></p><p></p><p><strong>1 Kaç kişilik hazırlamak istiyorsanız o kadar tavuk budu</strong></p><p><strong>2 Kaç tane tavuk budu kullanıyorsanız o kadar adet milföy hamuru</strong></p><p><strong>3 rendelenmiş kaşar peyniri</strong></p><p><strong>4 biraz salça</strong></p><p><strong>5 biraz köri</strong></p><p><strong>6 tuz</strong></p><p><strong>7 karabiber</strong></p><p><strong>8 biraz kekik</strong></p><p><strong>9 1 yumurta sarısı</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Tarifin Hazırlanışı</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1 Tavuk butlarınızı çok az tuz koyarak yumuşayana kadar haşlayınBu arada salçayı bir çay kaşığı tavuk suyla ezin baharatlarıda ekleyip karıştırın fırın tepsinizi yada borcamınızı yağlayın Milföy hamurlarından birini alıp merdane yada oklava yardımıyla çok az büyütün(butunuzu kemikli uç bölümü hariç saracak kadar) orta blümüne biraz kaşar serpin butunuzun iki tarafınada hazırladığınız salçalı karışımdan sürüp milföyün ortasına koyun üzerinede bol kaşar koyup Uç kemikli bölüm hariç</strong></p><p><strong>2 butunuzu milföyle sarın en uçtaki kemikli kısma folyoyla sararak kaplayın Butun alt kısmı üste gelecek şekilde tepsiye dizin Bütün butları bu şekilde hazırladıktan sonra üstlerine yumurta sarısı sürün 180 derece ısıtılmış fırında milföyler iyice kızarana kadar pişirin </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Afiyet olsun</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yaren*, post: 366050, member: 72678"] [B]Fırında Milföylü Tavuk - Milföylü Tavuk [/B][B][ATTACH=full]28882[/ATTACH][/B] [B]1 Kaç kişilik hazırlamak istiyorsanız o kadar tavuk budu 2 Kaç tane tavuk budu kullanıyorsanız o kadar adet milföy hamuru 3 rendelenmiş kaşar peyniri 4 biraz salça 5 biraz köri 6 tuz 7 karabiber 8 biraz kekik 9 1 yumurta sarısı Tarifin Hazırlanışı 1 Tavuk butlarınızı çok az tuz koyarak yumuşayana kadar haşlayınBu arada salçayı bir çay kaşığı tavuk suyla ezin baharatlarıda ekleyip karıştırın fırın tepsinizi yada borcamınızı yağlayın Milföy hamurlarından birini alıp merdane yada oklava yardımıyla çok az büyütün(butunuzu kemikli uç bölümü hariç saracak kadar) orta blümüne biraz kaşar serpin butunuzun iki tarafınada hazırladığınız salçalı karışımdan sürüp milföyün ortasına koyun üzerinede bol kaşar koyup Uç kemikli bölüm hariç 2 butunuzu milföyle sarın en uçtaki kemikli kısma folyoyla sararak kaplayın Butun alt kısmı üste gelecek şekilde tepsiye dizin Bütün butları bu şekilde hazırladıktan sonra üstlerine yumurta sarısı sürün 180 derece ısıtılmış fırında milföyler iyice kızarana kadar pişirin Afiyet olsun[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Atatürk'ün doğduğu şehir?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Fırında Kaşarlı Milföylü Tavuk Tarifi Nasıl Yapılır
Top