Fifa 16’da Yenilikler Nelerdir?

Mc_ÖRGE

Kaptan
Özel üye
Fifa 16’da yenilikler nelerdir

futbol severlerin oyun alanında en çok sevdiği futbol oyunlarından biri de FIFA 16’dır. EA Sports Her yıl futbol oyununu geliştirmek için yoğun çaba harcıyorlar. FİFA 2016 oyunubir önceki yıla göre 7 özellik ekleyerek oyunu daha güzel hale getirmiş gözüküyor.İsterseniz lafı fazla uzatmadan FİFA 16’nın yeni özelliklerini hep beraber inceleyelim.

1 – Güvenli defans, yeni top çalma

Fifa 16 yeni özellikleri arasında ilk olarak Yeni Top Çalma Esasları özelliğini anlatalım, şaşırtmaca ya da ayakta top çalma, tam vücut mücadelesi ve pozisyon dışı yakalandığında kayarak müdahaleden sıyrılma becerisi gibi yeni davranışlar getiriyor.

2 – Orta saha kontrolü, topu engelleme özelliği

Yeni eklenen özellikle beraber orta sahada mücadele tıpkı gerçek futbolda olduğunu gibi önem kazanacak. Topu Engelleme Zekası özelliği oyunculara, paslaşma yollarını kapatmayı ve kapatma seçeneklerini düşünebilme becerisi kazandıryor.

3 – Messi gibi top sürme, sağlam bitiriş özelliği

Messi‘nin hareketlerinden esinlenilen bu özellik, oyunculara sadece nasıl değil, aynı zamanda ne zaman topa dokunacaklarını da seçme özgürlüğü veriyor. Oyunculara, vuruşu nereden yapacaklarını anlamaları için yeni bir bakış kazandıran Sağlam Bitiriş özelliği ise, dinamik hız ve şut yörüngeleriyle daha çok çeşitlilikte şut çekilmesini sağlıyor.

4 – FIFA Antrenörü ile üst düzeyde rekabet

Sahadaki pozisyonlarına ve Antrenör düzeylerine bağlı olarak değişen oyun seçeneklerini gösteren opsiyonel yardımcı grafik (HUD) sayesinde taraftarlar oyunu oynarken aynı anda öğrenebilecekler. Antrenör önerileri, antrenörün düzeyi arttıkça ilerleyecek ve bu ayar, otomatik veya elle kontrol seçeneğiyle ayarlanabilecek.



5 – Kadınlar da FİFA 16’da

FIFA 16’da 12 Kadın Milli Takımını oyuna dahil etti. Avustralya, Brezilya, Kanada, Çin, İngiltere, Almanya, İtalya, Meksika, İspanya, İsveç ve Amerika Birleşik Devletleri takımlarının her biri FIFA 16’nın Santra, Çevrimdışı Turnuvalar ve Çevrimiçi Dostluk Maçlarının da içinde bulunduğu oyun modlarında kendi federasyonlarını temsil edecek.



6 – ücretsiz mobil oyun

2015 yılının sonlarına doğru App Store ve Google Play‘den ücretsiz indirilebilecek yeni nesil Mobil FIFA, yeni cihazlardaki artırılmış gücü kullanarak telefon ve tabletlere konsol kalitesinde bir oyun sunacak.
 
Top