Fenerbahçe Fenerbahçe'de Diego'ya tepki önlemi

KitapBey

Üye
Fenerbahçe taraftarının Diego Ribas'a tepki göstermesinden çekinen Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, '10'u kulübüde oturtacak

Fenerbahçe ile bir yıl daha kontratı bulunsa da sezon sonu takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan DiegoRibas, geleceği pamuk ipliğine bağlı olan sarı-lacivertlilerin teknik direktörü VitorPereira’yı zor durumda bıraktı.

0-0 biten Galatasaray derbisinin ardından Kadıköy’deki tüm karşılaşmalarda taraftarların yoğun protestosuna maruz kalan Brezilyalı orta saha oyuncusu DiegoRibas, teknik heyetin tüm planlarını alt üst etti.

Başakşehir karşılaşmasında aldığı darbeden dolayı sakatlanan Nani’nin bugün oynayamaması halinde normalde o bölgede Diego oynayacaktı. Ancak tribünlerin hedefindeki Sambacı’nın moral-motivasyonunu düşünen Portekizli hoca öğrencisini ıslıklatmamak için sistem değişikliğine gitmeye karar verdi.

Gençlerbirliği karşısında Fernandao ve RobinvanPersie’yi aynı anda sahaya sürüp çift forvete geçmeyi planlayan Fenerbahçe'nin hocası VitorPereira, bir yandan da farklı galibiyetin hesaplarını yapıyor.

ALTERNATİF OZAN TUFAN

LuisNani ile ilgili son kararın sağlık heyetinin maçtan önce sunacağı rapora göre verileceği öğrenilirken, sarı-lacivertliler C planını da hazırladı. Pereira, Fernandao’yukulübede koz olarak kullanma fikrini hayata geçirirse forvet arkasında büyük bir olasılıkla Ozan Tufan şans bulacak.
 
Top