• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Fenerbahçe Fenerbahçe yönetimi dün bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Fenerbahçe yönetimi olağanüstü kongre beklentilerini boşa çıkartarak 2012 yılının mayıs ayındaki olağan kongreye kadar göreve devam etme kararı aldı!18/08/11 08:54
660210_detay.jpg

Fenerbahçe yönetimi dün bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Özellikle içinde bulunulan soruşturma süreci, federasyonun aldığı karar ve önümüzdeki dönemde ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan takımın başlıca gündem maddelerini oluşturduğu yönetim kurulu toplantısından, birlik ve beraberlik kararı çıktı.

Yürütülen soruşturmanın başından itibaren teknik direktör Aykut Kocaman ve Sarı-Lacivertli futbolcuların sergilediği birlik görüntüsünden duyulan memnuniyet ve güvenin masaya yatırıldığı toplantıda, yönetim, kamuoyunda ön plana çıkan ‘Olağanüstü genel kurul' beklentisinin aksine, 2012 yılının mayıs ayına kadar devam kararı aldı. Olağan genel kurul tarihi olan mayıs 2012 ye kadar görevinin başında kalma kararı alan yönetimkurulu üyeleri, bu sayede hem tüm branşlara güven aşılamayı hedefleyecek, hemde olası spekülasyonların önünü kesmiş olacak.

MALİ TABLO İNCELENECEK

Alınan devam kararı kapsamında önümüzdeki hafta tekrar bir araya gelecek olan Sarı-Lacıvertli yöneticiler, bu toplantıda ise kulübün içinde bulunduğu mali tabloyu detaylı olarak inceleyerek bir eylem planı yapacak. Normal şartlarda hiçbir şey olmamışcasına yoluna devam etme kararı alan yönetim, gerekirse mali kaynaklar konusunda yeni politikaları masaya yatıracak.

HTSPOR / Necati METE
 
Top