Fenerbahçe Fenerbahçe-Gençlerbirliği: Muhtemel 11'ler

KitapBey

Üye
GÜNÜN MAÇI | Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni konuk edecek Fenerbahçe, bir yandan kazanmayı hedefleyip bir yandan da şampiyonluk mücadelesindeki rakibi Beşiktaş'ın yenilmesini bekleyecek

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasındaki karşılaşma saat 19.00'da Ülker Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetecek.

Mücadeleyi Lig TV 2 naklen yayınlayacak. Dilerseniz bu zorlu mücadeleyi hem mobil telefonlarınızdan hem de bilgisayarlarınızdan Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla anbean takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE'DE SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği karşılaşması öncesinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. TRT Spor'un son dakika gelişmesi olarak duyurduğu haberde, Bruno Alves'in kadrodan çıkarıldığı belirtildi. Bruno Alves'in Cumartesi akşamı gerçekleşen son antrenmanda arkadaşlarıyla tartışığı ve bu nedenle kadrodan çıkarıldığı belirtildi.

UMUTLARI KORUMAK İÇİN...

Spor Toto Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, şampiyonluk umutlarını korumak için kritik bir gün yaşayacak.

Beşiktaş'ın geçen hafta Galatasaray'ı 1-0 yenmesinin ardından Medipol Başakşehir'in karşısına çıkan sarı-lacivertli ekip, bu karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı. Bu yenilginin ardından 70 puanda kalan ve lider Beşiktaş'ın 6 puan gerisine düşen Fenerbahçe, umutlarını 34. haftaya taşımak için son şansını konuk edeceği Gençlerbirliği karşısında kullanmaya çalışacak.

DOLMABAHÇE'DEN HABER BEKLEYECEK

Fenerbahçe'nin ligde şampiyonluk iddiasını son maça taşımak için sadece kendi maçını kazanması yetmeyecek.

Sarı-lacivertliler Gençlerbirliği'ni yenip aynı saatte Vodafone Arena'da Beşiktaş ile Osmanlıspor arasında oynanacak karşılaşmada da siyah-beyazlı rakibinin yenilgisini bekleyecek.

FENERBAHÇE'DE MORALLER DÜŞÜK

Medipol Başakşehir'e yenilerek şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşısına moralsiz bir şekilde çıkacak.

Sarı-lacivertli ekipte Medipol Başakşehir karşısında Robin van Persie, penaltı kaçırırken, tüm oyuncular yenilginin ardından büyük bir üzüntü yaşamıştı.

Hafta içinde bu şekilde antrenmanlarını gerçekleştiren sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Vitor Pereira, takımını Gençlerbirliği karşısında motive ederek sahaya çıkarmaya çalışacak.

TARAFTARIN TEPKİSİ NE OLACAK?

Süper Lig'de geçen hafta Medipol Başakşehir'e yenilerek şampiyonluk şansını oldukça zora sokan Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçında taraftarların tepkisi de merakla bekleniyor.

Taraftarlar, son maçlarda Brezilyalı futbolcu Diego Ribas'a tepki gösterirken, diğer oyunculara yönelik tavırları da merakla beklenen bir başka konu oldu.

6 OYUNCU KART SINIRINDA

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçı öncesi 6 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerde Volkan Demirel, Robin van Persie, Diego Ribas, Volkan Şen, Alper Potuk ve Ozan Tufan, karşılaşmada sarı kart gördükleri takdirde sezonun son haftasında Medicana Sivasspor ile yapılacak karşılaşmada cezalı duruma düşecekler.

KJAER'İN AĞRILARI VAR

Fenerbahçe'de ağrıları bulunan Simon Kjaer'in durumu maç saatinde netlik kazanacak.

Özel program dahilinde son antrenmanda çalışan Nani'nin durumu da maç saatinde belli olacak. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sakat olan Lazar Markovic oynayamayacak.

BU SEZONKİ 100. GOLÜ ATABİLİR

Sarı-lacivertli takım, bu sezon resmi maçlardaki 100. golünü Gençlerbirliği karşısında arayacak.

Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarında toplam 57 maç oynayan sarı-lacivertli takım, geçen hafta Medipol Başakşehir karşısında fileleri bir kezhavalandırarak gol sayısını 99'a çıkardı. Fenerbahçe, maçta golle 100 barajını yakalayacağı gibi daha fazla atması halinde bu sayıyı 100'ün de üzerine çıkarabilecek.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Michal Kadlec
Abdoulaye Ba
Hasan Ali
Mehmet Topal
Josef de Souza
Volkan Şen
Alper
Luis Nani
Robin van Persie

GENÇLERBİRLİĞİ
Hopf
Ahmet Oğuz
Kulusic
Ahmet Çalık
Uğur
Skulason
Selçuk
Serdar
İrfan Can
Aydın
Djalma

SAAT: 19.00
STAT: ÜLKER
HAKEM: ALPER ULUSOY
YAYIN: LİG TV 2

 
Top