• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Fenerbahçe Fenerbahçe Ayaklandı !

Çirkin Kral

Forum Tutkunu
Ankaraspor’la 2-2 berabere kalınmasının ardından Fenerbahçeli taraftarların tepkisi büyük oldu.
15 Ekim 2006 17:14Ankaraspor'la 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de maçın ardından sarı-lacivertli taraftarlar teknik direktör Zico'ya tepki gösterdi. Zico ise "Taraftar haklı. Maça gelip parasını veriyor ve galibiyet izlemek istiyor. Çok normal" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe teknik direktörü Zico, Ankaraspor maçından sonra yaptığı açıklamada "Sonuç olarak baktığımızda beraberlik futbolun içerisinde olan doğal bir sonuç. İlk yarıda 2-0 öne eçip güzel bir avantaj yakaladık. Fakat takımımız kendisinden beklenmeyecek şekilde kişilik değiştirdi ve kalemizde 2 gol gördük" dedi.

Zico taraftarın kendisine tepkisine ise "Taraftar haklı. Maça gelip parasını veriyor ve galibiyet izlemek istiyor. Çok normal" ifadesini kullandı.
 

anıl

Katılımcı
Atila sen hayal mi görüyon.Bu takım 4. bile olsa başarıdır. Haaaa ben bu imzayı biyerlerden tanıyor gibiyim.Daha doğrusu eli cebinde; diğeri telde bir arkadaşımız aklıma geldi.İyi akşamlar.
 
Top