• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Fatih Terim İstifa Ediyor

yeşüLL

limitsizsiniz...!
Özel üye
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Çarşamba günü Ermenistan ile oynayacağımız maç sonrası görevi bırakacağını açıkladı...
A Milli Takım'ın Belçika'ya 2-0 yenildiği maçın ardından çok önemli bir gelişme yaşandı ve teknik direktör Fatih Terim görevi bırakacağını açıkladı.

Terim düzenlediği basın toplantısında "Bursa'daki Ermenistan maçı, benim veda maçım” diye konuştu.

Terim, "Bildiğiniz gibi hiçbir zaman bir başkasını suçlamadım, futbolcularımı asla. Süreç beğenmediğimiz bir süreç oldu. Nedenlerini bir basın toplantısıyla açıklayacağım. Ancak bir örnek vereyim, bir grup "imparator" diyor, bir grup "istifa" diyor. Ben istifa lafına alışkın değilim. Bu insanlar ay-yıldızlı bayraklarla sokakta gezerken de bu takımın başında ben vardım. Üzerinde ay-yıldızlı forma olan kimseye küfür edilemez. Bir hesap verme asla yok. Ama bir izahat, tahlil yapacağız. Bursa'da veda edeceğim. Sayın başkan Mahmut Özgener"in de beni anlayışla karşılayacağını umuyorum" diye konuştu.

2010 eleme grubundaki performansı başarısız gördüğünü ifade eden Fatih Terim, "Grupta İspanya favori, biz de ikinci olarak gösteriliyorduk. Gruptan çıkıp play-off'ta da kaybedebilirdik, ama burada ikinci olmalıydık. Bu turnuvayı burada tamamladıysak bu bir başarısızlıktır. Bu turnuvada kendimi başarısız olarak görüyorum" diye konuştu.

Fatih Terim'in istifa kararında, Belçika maçında tribünden Emre Belözoğlu'na küfür edilmesinin ve bazı kişilerin "istifa" sloganları atmasının etkili olduğu da iddia edildi.

(NTV SPOR)
 

yeşüLL

limitsizsiniz...!
Özel üye
Başarısızım!..


A Milli Futbol Takımımız'ın deplasmanda Belçika'ya 2-0 mağlup olduğu maçtan sonra Fatih Terim açıklamalarda bulundu...
Maçtan sorna konuşan Terim, "Tabi maçın değerlendirmesini maç öncesi olarak değerlendirmek lazım. Bazı şeylerin izahı ancak öyle olabilir. Soyunma odasında Bosna Hersek'in attığı ikinci golü duymak bizi etkiledi. Kupaya katılmayacağımızı öğrendikten sonra bu maçtan böyle çıkacağımızı biliyorduk. Estonya'dan beraberlik sesi gelseydi farklı olabilirdi. Bir iddianın kalmaması futbolcularımızda bir etki yaptı. Çok mu iyi oynadık? Söylenemez." dedi.

Kimseyi suçlamamak gerektiğinin altını çizen tecrübeli teknik adam şöyle devam etti: "Açıkçası burada oyuncuyu suçlamak hiç benim tarzım ve işim değil. Bir başka kimseyi de suçlamam. Böyle bir durumda dahi mücadele ettiler. 1-1'i yakalasak 2. golü atardık. Dediğim gibi soyunma odasında gelen haber psikolojik olarak baskı yarattı. Çocuklar gerek kulüplerinde gerek Milli takımda bizi çok iyi temsil ediyorlar. Kaybettiler diye suçlayacak halimiz yok."

'Bu Avrupa Elemeri maçlarından sonra kendinizi nasıl görüyorsunuz' şeklinde gelen soruya ise Fatih Terim, "Kendimi bu turunuvada başarısız olarak görüyorum. Kendimizin verdiği maçlarla kaybettik." şeklinde cevap verdi.

(Hürriyet)
 
Top