• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Fahriye Evcen'in 2017 Cannes elbisesi

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Fahriye Evcen'in 2017 Cannes elbisesi

Her yıl Cannes Film Festivali’ne katılan Fahriye Evcen bu yıl da sinema dünyasının en büyük organizasyonlarından birini es geçmedi.


72419


72420


70. Cannes Film Festivali kapsamında "The Meyerowitz Stories" filminin gösterimine katılan Fahriye Evcen, galaya kolları taş detaylı uzun beyaz bir elbise giydi.

Her ne kadar kırmızı halıda gazeteciler tarafından beklediği ilgiyi görmediği belirtilse de krepe kumaş, iki yandan yırtmaçlı Georges Hobeika tasarımı elbisesiyle boy gösterdi.

Düz fönü, vazgeçilmezleri arasında olan kahve tonlarındaki buğulu göz makyajıyla tepeden tırnağa şık görünen Fahriye Evcen geçtiğimiz yıl da beyaz bir elbiseyle Cannes Film Festivali’ne katılmıştı.

72421


Fahriye Evcen'in geçtiğimiz yıl Cannes fotoğrafları Türk basınında olay olmuştu. Evcen'in poz verirken arkasında bulunan fotoğrafçıların dikkatini çekmediği fotoğraflara yansımıştı.

Gecce.com'un haberine göre benzer olay bu yıl da yaşandı. Habere göre; Fahriye Evcen 70. Cannes Film Festivali'nde de yabancı basının ilgisini pek çekmedi.

72422
 
Top