• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Facebook'taki Eski Sevgili Psikolojiye Zararlı

Paradoks

... Elif ...
Özel üye


İngiltere’de yapılan bir araştırmada, Facebook’ta eski sevgili ile arkadaş olmanın duygusal sağlığı olumsuz yönde etkilediği belirtildi.Facebook’ta arkadaş kalmak, hem zaman kaybına hem de duygusal bozukluğa yol açıyor.

Facebook’a sadece arkadaşlarıyla iletişim kurmak için üye olanların bile eski sevgililerini bir başkasıyla gördüklerinde boğazlarına bir bıçak dayanmış gibi hissediyorlar.Facebook'da sevgililerini arkadaşlık listesinden çıkaranlara göre daha fazla stres sahibi olduklarını ve ayrılık sürecini daha zor atlattıkları kaydedildi..
 

arz-ı hal

şşşşştttttttt
Özel üye
eski eski de kalmıştır,onu öldürmek lazım arkadaş kalmakta neyin nesi...face de değil gerçekte de asla karşılaşmak istemem,defolsun hiç mutlu olmasın,görüp göreceği tek aşk ben olarak kalayım,her canı yandığında beni hatırlasın,canımı yaktığı kadar canı yansın.

ohhhh neler saydırdım böyle...
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Eski sevgili ile arkadaş olunamadığını ben yaşayarak ispatladım arkadaşlar o yüzden bu konuda hiç ısrar etmeyin :) Bu durumda zaten amaç arkadaşlık falan olmuyo.
 

-araz-

EYVALLAH...
V.I.P
keşke eski sevgili arkadaş olarak kalsa ne ala hele kimileri var facedeki arkadaşlarını sevgili gibi gören
 

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P
Kesinlikle silinmeli cikarilmali hatta bidahs onunla olgili hic biseye bakolmamali...oluceksrn bi kere òl...defalarca ölmeye gerek yok...
 
Top