Facebookta Arkadaşları Gizleme

jeriko

Özel Üye
Özel üye
Facebook'ta arkadaş listenizi gizlemek için hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımdaki Hesap menüsünün yanındaki küçük ok işaretine tıklayın. Burada açılan küçük menüden Gizlilik Ayarları bağlantısını tıklayın.

Gizlilik Ayarları sayfasında üst kısımda Facebook'ta Bağlantı Kurma bölümünü göreceksiniz. Bu bölümün hemen altında küçük yazılarla "Arkadaşlarının seni Facebook'ta bulmak için kullanacağı temel bilgileri kontrol et" yazısı ve "Ayarları gör" bağlantısı var. Buradan Ayarları gör bağlantısına tıklayın.

Açılan sayfadaki gizilik ile ilgili kategori bölümlerinin içerisinde en üstten 4. sırada Arkadaş listeni görme kısmının karşısındaki küçük kilit simgesi ve yanında "Herkes", "Sadece Arkadaşlarım" ya da "Arkadaşlarımın Arkadaşları" (bunlardan herhangi biri yazabilir) yazan butona tıklayıp açılan küçük menüden Özelleştir bağlantısına tıklayın.

Daha sonra karşınıza ekranın ortasında küçük bir pencere açılacak ve bu küçük pencereden üstteki "Bunu şu kişiler görebilsin" bölümünün altından Bu kişiler: yazan yerin yanındaki seçeneklere gelip Sadece Ben kısmını seçin. Böylece arkadaş listenizi sizden başka kimse göremeyecektir.
 

Top