• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Facebook Fotoğraf Paylaşımında Yenilik

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
45NFl.png
Dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'a günde yaklaşık olarak 200 milyondan fazla fotoğraf yükleniyor ve paylaşılıyor. Site yetkilileri fotoğrafların çok önemli bir yer tuttuğun görünce facebook'da fotoğraflar için bir yeniliğe imza atıyorlar.
Buna göre facebook'da artık çok daha büyük fotoğraflar paylaşılabilecek.
Şu an paylaşılan fotoğraflar için bir boyut limiti var ve bu limit önemli ölçüde geliştirilecek. Bu sayede geniş boyutlu ve detaylı fotoğraflar da artık paylaşılabilecek
Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre bundan sonra Facebook'da paylaşılan fotoğraflar 720 piksel yerine 960 pikselde olabilecekler ve fotoğraflar yaklaşık 2 katı hızla yüklenecekler ve açılacaklar.
Ayrıca fotoğraf çerçeve sayfasında da yenilikler yapılacağını belirten yöneticiler şu an tek renk ile sınırlandırılan çerçevelerin ilerleyen günlerde artık çoklu renk seçeneğine sahip olacağını açıkladılar. Yeniliklerin Facebook'un sade görüntüsünü bozmayacağı sadece ufak tefek ayrıntılar içereceği belirtildi.
Yeni özeliklerin birkaç gün içinde tüm Facebook kullanıcılarının hizmetine sunulması bekleniyor.
Bu uzun zamandır kullanıcılar tarafından istenen bir yenilikti ve bir çok kullanıcı bu yenilikten oldukça memnun kalacaktır.
 
Düzenleyen yönetici:
Top