Evrenden Torpilim Var

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Konu altında verilen linkten Aykut Oğuz'un kaleminden harika bir anlatımla sunulmuş kişisel gelişim kitabı olan Evrenden Torpilim Var adlı kitabı indirebilir veya indirmeden net üzerinden okuyabilirsiniz.

Evrenden Torpilim Var - Arka kapak...

Siz hiç 150 kilo oldunuz mu? Sizin hiç yabancı bir ülkede bavulunuzu kaybettiğiniz, sabahları mısır gevreğine bira döküp hayatta kalırken günlerce tek kelime bile konuşmadığınız, dayak yedikten sonra girdiğiniz komadan bir gözünüzü kaybetmiş olarak çıkıp tekrar parklara döndüğünüz, annenizi kaybettikten sonra hapiste yatarken babanızı kaybettiğiniz oldu mu?

Benim oldu.
JOD7dAd.jpg

Peki ya sonra o yabancı ülkenin dilinde şakır şakır konuşup hatta seslendirme yönetmenliği bile yaptığınız, o ülkedeki filmlerde başrol oynadığınız, 70 kilo verip filinta gibi olduğunuz, yeni ve mutlu bir hayat kurduğunuz, elinizi attığınız her işi altın yumurtlayan tavuğa çevirdiğiniz, her saniyenizi gülümseyerek geçirdiğiniz, hayatta istediğiniz her şeyi elde etmeye başladığınız oldu mu?

Benim oldu.
Nasıl mı?
Gelin anlatayım...

Kişisel gelişim kitapları oldum olası beni kazık yediğime dair bir hisse sokarlar fakat belki ufakta olsa faydalı bir şey olur içinde diye okumadan da edemem. Pek çok açık göz de bunu bildiği için saçma şeylerden de oluşsa kişisel gelişim adı altında kitaplar yayınlar ve çoğu da oldukça iyi para kazanır.

Özellikle dünyada çok ses getiren belki de edebiyat dünyasının en büyük kazığı diyebileceğimiz Secret ile de bu tarz kitaplar daha da arttı. Bu yüzden birçok kişi resmi eline alıp zengin olmanın hayali ile yaşarken zengin olan tek kişi bu kitabın yazarı oldu.

Aykut Oğut'da Türkiye'de kişisel gelişim kitapları yazarlarından biri ve kitaplarında işe yarar şeyler bulmak mümkün. Evrenden Torpilim Varkitabında da yine tek sayfaya sığabilecek işe yarar şeyleri koca bir kitaba serpiştirerek kitap adı altında sunuyor.

Kitabın başlığında yer alan İstemek Olmanın Yarısıdır aslında çok doğru ama bir o kadar da eksik. Yanında Diğer Yarısı da Çok Çalışmaktır olsaymış daha iyi olurmuş ki kitap da aslında size sayfalar dolusu bunu anlatacak.
 
Son düzenleme:

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
bir misafirlikte, bu kitaba rastlamıştım. ilk kısımlarını okuyabilme fırsatım oldu ve diyebilirimki diğer kişisel gelişim kitaplarına göre çok daha gerçekçi ve sürükleyici, içten bir anlatımı var.
Ben de indirmeliyim fırsat buldukça bakarım.
 

OBir

MEB
Özel üye
Bu kitap şu an elimde zaten. Nedense dijital kitaplara alışamadım hiç. O kağıdın çevirme sesini o kagit kokusunu duymalıyım.
 
Top