Evlilik gerekli mi?

emre

Katılımcı
Erkek düzenli bir hayat, sıcak bir yuva ve bakım ihtiyacı için kadınsa kendini güvende hissetmek ve korunma ihtiyacından dolayı evlenmek ister. Evlilik hakkında uzmanların söylemlerine kulak verin ve birlikteliklerinizi yeniden gözden geçirin...

Evliliğin amacı, eşleri kısıtlamak değil, adeta bir bütün yapmaktır. Evlilikte iki cins birbirini tamamlar. İki vücut, iki kalp, iki ruh birleşir.

Peki evliliğin sıkıcı bir birliktelikten öte ne gibi artıları vardır?

Evliliğin avantajları

* Kişinin hayatı belli bir düzene oturur.

* Yalnızlık ve sıkıntı hissi, sağlıklı bir beraberlik ortamında kaybolur. Evlilik tek başına yaşamaktan daha güven vericidir.

* Annelik ve babalık hissinin ne demek olduğu anlaşılır.

* Bunalım gibi sorunlar, evlilerde, bekarlara oranla daha az görülür. Çünkü evlilik, kişiye bir taraftan sosyal bağımlılıklar ve sorumluluklar getirirken, diğer taraftan sosyal itibar ve korunma imkanı verir.

* İsraf, kumar, alkol ve benzeri kötü alışkanlıklara düşkünlük, sıkıntı, boşluk hissi, amaçsızlık, zaman kaybı gibi problemler bekarlarda evlilere oranla daha sıktır.
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Canisim burdada biz turkler ekiler ayni kafada olanlar var yok degil ama burdaki cocuklar pek takmiyor bu konulari cunku birsey deyince 18 yasindayim karisamasin der keser atar birde okuduklari icin bilincli ailere baski yapmiyor okulunu bitirsin kendini biraz daha yüksetlsin diye destek veriyor
 
Top