Evli Kadın Hep Kilo Alır!

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Evli Kadın Hep Kilo Alır!
Kadınlar birlikte yaşamaya başladıktan sonra kilo alıyor, erkekler ise kilo veriyor...
evli-kadin-hep-kilo-alir-9530441_6884_o.jpg

İngiltere'de aynı evi paylaşan çiftler arasında yapılan bir araştırma; kadınların birlikte yaşamaya başladıktan sonra kilo aldığını, erkeklerin ise kilo verdiğini gösterdi.

Araştırmaya katılan kadınların üçte biri, kilo aldıkları için daha az yemek yediklerini açıklarken, erkeklerin üçte biri de daha az yemek yeme eğiliminde olduklarını ifade etti.

Erkeklerin çoğunluğu ise salata ve yoğurt tüketimini artırdıkları için kilo verdiklerini düşünüyor. Beslenme uzmanlarına göre; birlikte yemek yapan çiftler, genelde hangi gıdalara ihtiyaçları olduğunu dikkate almıyor ve hazırladıkları yemekleri iki eşit porsiyon şeklinde tüketiyor.

Çiftler, alışveriş sırasında da benzer tutum sergiliyor. Kadınların yüzde 90'ı erkeklerle birlikte alışverişe çıktıklarında daha fazla et satın alıyor. Kadın ve erkekler farklı gıdalara ihtiyaç duyduğunu ve bu nedenle, sürekli bu şekilde beslenmenin sağlıklarına zarar verebileceğini belirtiyor.

Daily Mail'in haberine göre; erkekler daha çok B vitaminine ihtiyaç duyarken, kadınların özellikle hamilelik döneminde folik aside gereksinimi artıyor.
 

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Evli kadın gerçekten de kilo alır ama :D hadi evlilikle ilgisi yok diyelim, hamile kalırsa hooop gelsin kilolar bozulsun fizik :D
 
Top