• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Ev Hayvanlarını Çekme

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Köpek, kedi, hatta kertenkele severler, hayvanların fotoğraflarla yakalayabileceğiniz kendilerine özgü bir karaktere sahip olduklarını bilir.

Sabırlı olun Fotoğraf çekme işleminiz kısa, sesiniz sakin olsun. Onlar için yeni bir etkinlik olan fotoğraf çekme işine dikkatlerini çekmek yerine, doğal hallerinde fotoğraflarını çekin.

Dikkat çekmek için ek aksesuarlar kullanın Ev hayvanınız poz vermeye istekli değilse, dikkatini çekmek için çiçek, oyuncak hatta bir parça yiyecek kullanın.

Fotoğrafları göz seviyesinden çekin Göz göze temas insanlarda olduğu gibi hayvanlarda da bir bağ oluşturur. Bu durumda, sıcak ve samimi fotoğraflar çekebilmek için hayvanınızın seviyesine eğilin.

Yaklaşın Vizörünüzü çekeceğiniz objeyle doldurun; çok daha etkileyici fotoğraflar yaratın. Önemli olanı vurgulayıp kalanı dışlamak için yaklaşın ya da fotoğraf makinenizin zoom'unu kullanın. Fotoğraf makinenizin en yakın odak mesafesini öğrenmek için kullanım kılavuzuna bakın.

Hayvanı hareket halinde fotoğraflayın Hayvanlar koşup oynamaya bayılır, bu sevinçlerini göstermek için onları hareket halinde fotoğraflayın. Hareketli resim çekebilmek için yüksek hızlı (400 ASA) film kullanın. Hareketin hangi noktada gerçekleşeceğini planlayarak o noktaya odaklanın.

Çok sayıda fotoğraf çekin En doğru anı yakalayabilme şansınızı artırmak için çok sayıda fotoğraf çekin. Profesyoneller bile çok sayıda fotoğraf çeker ve o tek kareyi yakalayabilmek için rulolarca film harcamaktan asla kaçınmazlar.
 
Top