Estetik Operasyonlar ...Basen daraltma- Bel inceltme- Ben tedavisi

Suskun

V.I.P
V.I.P
Basen Daraltma

Basenler kadınların en büyük problemidir. Bütün kadınlar dar kalçaları olmasını isterler ama bazen pelvis kemiğinin büyüklüğü, çoğu zamanda kadınsı yağlanmanın en majör bölgesi olmasından dolayı basenler büyür ve bu problem dolayısıyla beline uygun değil basenine uygun büyüklükte kıyafet giymek zorunluluğunda kalırlar.

Birçok bayan kilolu olmamasına rağmen basenlerinin büyüklüğünden ve ne kadar spor ve diyet yapsa da bu bölgedeki yağlanmadan kurtulamadığını dile getirir. Gerçekten de bu bölge diyetle veya sporla eritilemez. Tedavi kesinlikle cerrahidir ve seçenek Liposuction ameliyatıdır. Ben bu amaçla 3.kuşak ultrasonik Liposuction cihazı olan VASER kullanıyorum. Standart liposuctiona göre kas, sinir, deri ve damar dokularına zarar vermeden sadece yağları hedef alan ve yağları eriten bu sistem sonrasında yine Liposuction kanülleri ile içerdeki sıvı yağ boza şeklinde dışarı alınmakta ve bu bölgenin konturu düzensizlik yaratmadan sağlanabilmektedir. VASER ile sadece bu bölge değil boyundan ayak bileğine kadar hemen her bölgede çalışılabilmektedir ve istenmeyen yağlar rahatlıkla uzaklaştırılmaktadır.

Sadece basen bölgesinin VASER Liposuction işlemi ile alınması yaklaşık 1,5 saat sürer ve gece hastanede kalmanızı gerektirecek bir ameliyat değildir. Özel bir korse sistemi olan VASER CSS sistemi ile yüzeysel düzensizlik olması engellenir. Operasyondan sonraki 1 hafta 10 gün çok oturmanız önerilmez. Çalışılan alanların hareket etmemesi cilt altı yüzeylerin temasının kesilmemesi Liposuction ameliyatları için çok önemli bir durumdur ve iyileşmenin sorunsuz olabilmesi için olmazsa olmaz koşullardandır.

Basenlerin daraltılması ameliyatı hemen tüm ameliyatlarla kombine edilebilir. Bu ameliyattan sonra dayanılmaz ağrılar sızılar olmaz. Normal hayata dönüşünüz yaklaşık 7-10 gün gibi bir zaman alır.

Sizi bedeninize uygun kıyafeti giyebilmenize olanak sağlayan sonuçları oldukça yüz güldürücü bir ameliyattır.


Bel İnceltme

Bel bölgesi kadın figürünün en önemli parçalarındandır. Kadınsı görüntü ince bel ile bütünlük kazanır. Özellikle son dönemde moda olan düşük belli pantolonlar bu problemi gündeme taşımıştır. Bütün kadınlar ince belli olmak isterler ama kadınsı yağlanmanın en majör bölgelerinden biri olan simit veya love handle olarak tanımlanan bel bölgesi diyet ve sporla eritilemeyen bir yapıya sahiptir.

Birçok bayan kilolu olmamasına rağmen belinin kalınlığından şikayet etmektedir. Tedavi kesinlikle cerrahidir ve seçenek Liposuction ameliyatıdır. Ben bu amaçla 3.kuşak ultrasonik Liposuction cihazı olan VASER kullanıyorum. Standart liposuctiona göre kas, sinir, deri ve damar dokularına zarar vermeden sadece yağları hedef alan ve yağları eriten bu sistem sonrasında yine Liposuction kanülleri ile içerdeki sıvı yağ boza şeklinde dışarı alınmakta ve bu bölgenin konturu düzensizlik yaratmadan sağlanabilmektedir. VASER ile sadece bu bölge değil boyundan ayak bileğine kadar hemen her bölgede çalışılabilmektedir ve istenmeyen yağlar rahatlıkla uzaklaştırılmaktadır.

Sadece bel bölgesinin VASER Liposuction işlemi ile alınması yaklaşık 1,5 saat sürer ve gece hastanede kalmanızı gerektirecek bir ameliyat değildir. Özel bir korse sistemi olan VASER CSS sistemi ile yüzeysel düzensizlik olması engellenir. Operasyondan sonraki 1 hafta 10 gün belden dönme hareketleri önerilmez. Çalışılan alanların hareket etmemesi cilt altı yüzeylerin temasının kesilmemesi Liposuction ameliyatları için çok önemli bir durumdur ve iyileşmenin sorunsuz olabilmesi için olmazsa olmaz koşullardandır.

Belin inceltilmesi ameliyatı hemen tüm ameliyatlarla kombine edilebilir. Bu ameliyattan sonra dayanılmaz ağrılar sızılar olmaz. Normal hayata dönüşünüz yaklaşık 7-10 gün gibi bir zaman alır.

Karın ve bel bölgesinin çok daha kalın olduğu ve göbek bölgesinin belirgin olduğu aşırı yağlanma ile giden durumlarda ise karın germe ile birlikte VASER CSS uygulanması gerekebilmektedir.

Kendinize güveninizi artıran, sonuçları oldukça yüz güldürücü bir ameliyattır.



Ben Tedavisi

Halk arasında ben olarak tanımlanan ve tıbbi adı nevüs olan yapılar aslında bölgesel pigmentasyon artışından kaynaklı yapılardır. Bunlar derinin değişik katmanlarında, değişik seviyelerinde olabilir. ıyi huylu olabilecekleri gibi kötü huyluda olabilirler. Kötü huylu olanlar cilt kanseri olarak tanımlanır ve tedavileri cerrahidir. Yani sağlam sınırlarından çıkarılarak patolojik incelemeye gönderilmeleri gerekmektedir. Kanserin tipine göre de takip programları yapılır.

Hepimizde en az bir veya birden fazla iyi huylu ben vardır ve bunların tedavileri cerrahi olarak veya lazerle yapılabilmektedir. Yüzeyel yerleşimli benler lazerle iz oluşturmadan alınabilirken, derin yerleşimli benler sadece cerrahi olarak alınabilmektedirler. Her cerrahi işlem sonrasında olduğu gibi benler alındıktan sonra da iz kalacaktır.
 
Top