• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

EspRütüel Burclar :)

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri

Koç:



Baylar bayanlar alkışlarınızla, işte karşınızda Koç ekselansları!!! Ego tatminine en çok ihtiyaç duyan burçtur kendisi. Bay ukala ya da bayan buz diye geçer literatürde. Kendini göstermek için yapmayacağı şey yoktur. Hep başrole çıkmak ister. Yatakta, aşkta, işte, güçte daha bencil bir burç dünyada bulamazsınız! Yok karşısındakini kırmışmış yok e-zip geçmişmiş, hiiiç umursamaz. Kolay kolay da beğenmez. Burnu o kadar büyüktür ki, ö-lse af dilemez. (Bir deneyin ö-l-dür-me-yi, kendiniz görün!) Ona kalsa dünyadaki herkes ap-tal, bir kendisi akıllıdır! İsteyene istemeyene öğüt verir, ukalalık taslar, ama iş kendisine gelince burnundan kıl aldırmaz (Bkz. Koç burnu kıl şeması). Düş-man başına yani!

Boğa:

Hımbıl şey n’olcak! Boğa’nın kafası her şeye kolay kolay basmaz (Tamam, işin doğrusu kafası hiçbir şeye basmaz, ama zaten Boğa için ikisinin arasında pek bir fark yok!). Ağırkanlıdır, yani kanı vücudunda bir tur atana kadar siz Ağrı Edirne arasında rahat bir tur atabilirsiniz! Harekete geçmesi için arkasından birilerinin itmesi gerekir. Bir söyleneni bir kerede anlayamaz, 10 kere tekrarlamak gerekir. Pek konuşmaz, hem ağzından ilgi çekici bir şey çıkma olasılığı milyonda birdir; dinliyormuş gibi yapsanız da olur. Aşkta ona elini veren kolunu kaptırır, kendinizi ikinci randevunuzda nikah dairesinde bulabilirsiniz! Yaşınız geçkin ya da yüzüne bakılmayacak kadar çirkin değilseniz, hiç yaklaşmayın!!!

İkizler:

İkizlerden uzak durmakta fayda var. İkiyüzlü ve yalancı bir burçtur. Dışardan saf ve (hani olmaz ya) sevimli gözükse de, nerede ne sinsilik yapacağı belli olmaz. Çenesi de öyle düşüktür ki, esir aldı mı, yanarsınız (en az altı ayı gözden çıkarın). Ruhen pozitif bir tarafı olmadığı için kendini beğendirmek için fiziksel özelliklerini kullanır. Zaten güzelliği de olmasa çekilir bir yanı yoktur ya. Bir an yüzünüze güler, en zorlu günlerin dostudur, bir an sonra size ilk tekme atanlar arasında yerini almaktan çekinmez! (Siz de çekinmeyin ve onunkilerin en az 5 katı şiddette tekmelerle karşılık verin!) Ayrıca çoğu şizofrenin de İkizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilemiycem artık.

Yengeç :

Yengeçler sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgili görünmeye çalışan, son derece yapmacık tiplerdir. Biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyiz ama!!!! Bir sırrınızın yedi düvele yayılmasını istiyorsanız Yengeç’e söyleyin, o halleder, bunun için bir ücret ödemeniz de gerekmez. Tembeldir, bir iş yapıcam diye aklı çıkar (Döve döve yaptırmak mümkün tabi). Saftır da biraz. Yapmacıktır ve kolay kandırılır, tek kelimeyle ifade etmek gerekirse salak denebilir (Ama yine de yüzüne karşı bir şey demeyin). Karşı cins konusunda kırmadığı ceviz kalmamıştır; masum olduğu hikayelerine kanmayın (Masal bunlar masal). Akıl hastanelerindeki nüfusun yüzde 90’ının Yengeç olduğu söyleniyor, haberiniz ola!

Aslan:

Evet bir küçük aslancık, içi dolu egocuk! Ho ho ho! Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et, ohoo millet senle ne dalga geçiyo, haberin yok! Eleştiriye hiç gelemeyen, kendini beğenmiş zavallı aslan parçası, iyisi mi kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını aynada oranı buranı seyrederek geçir… Ya, hoşuna gitmedi, öyle mi? Peki buna ne dersin; seni kimse sevmiyor aslanım, annen bile!! Nedenine gelince, insanları sinir ediyor ve sürekli kırıyorsun da ondan! Her düşündüğünü söylemen gerekmez. Yapayalnız bir şekilde ö-lüp gitmeye niyetli değilsen bir beyin ameliyatı yaptırmayı düşünsen iyi edersin, ama söyle de diline bir düğüm atmayı unutmasınlar! Hadi öptüm!!

Başak:

Ayrıntılar arasında kaybolur. Hayatı ayrıntıdır (Tabi hayattaki en güzel ayrıntı kendisidir, o başka!). Bir de titizdir ki, koparır insanı (Ben bir kere kopmuştum, zor toparladım). Hastalıktan ödü patlar. Düzenli, tertipli olacam diye kendi huzurunu kaçırır. Zaten rahat da huzur da batar ona. Her tarafı didik didik kontrol etme huyundan cinnet geçirenleri sıralamaya kalksak sayfalar almaz! Dili de acayip sivridir. Onunla dialog kurmak için sağlam bir sinir sistemi gereklidir ve böyle bir oluşumun varolmadığı bilim çevrelerince ispatlanmıştır! Soğuk, ruhsuz tipin tekidir. Depresyona girmek ve hiç çıkmamak istiyorsanız onunla arkadaş olun (önce ona arkadaşın ne olduğunu açıklamanız kaydıyla).

Terazi:

Çok pis sanatçı ruhludur, acayiptir yani. O nedenle de apayrı saçma salak bi boyutta yaşar (fazla elleşmeyin). Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması da pek mümkün değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezer. İnsan kılığında gezinen bir asalaktır denebilir. Ama bütün bunlar süsüne düşkün olmasını engellemez. Kendini yırtar (son yırttığında koptu diye sevinmiştik ama, yine de toparlandı köfte) yeter ki güzel görünsün. Zaten bunun dışında bir halt da beceremez. Aklı bi karış havadadır. Dengesizin tekidir, ne zaman ne yapacağı belli olmaz (ailenizle tanıştırmayı unutun). Öylelerini bir yere kapatmalılar aslında, ayrıca Terazi burcunda bir ünlü bile yok, dikkat ettiniz mi!!!

Akrep :

Adı üstünde, akrep gibi sokar adamı (en iyi panzehiri, üzerine basmak suretiyle çıkaracağınız suyunu kaynatıp içmektir). İçten pazarlıklı, dalavereci, kıskanç, ahlak anlayışı sıfır biridir! O o o, o var ya o! Aşkta, yatakta, işte, ilişkilerde hayvansıdır (evde vahşi hayvan beslemek isteyen varsa buyursun). Duygusuzun tekidir (tektir yani bu konuda, aşmış duygu olayını). Yeterince kötü huyu yokmuş gibi bir de kıskançtır, ama ne kıskanmak! Aşkta yapmayacağı rezillik yoktur. Hava atmayı çok sever, oysa beş para etmez. En iyisi onu görmezden gelmektir. Çoğu akrebin eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiği (ve cinayet zanlıların büyük bir yüzdesini astrologların oluşturduğu) söylenir.

Yay:

En kötü durumda bile her şeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tiptir (uyuz bir durum). Yeteneksizliğini de başka türlü örtemez zaten. Şahsiyetsizdir (o nee!). Ne kadar sevimli görünmeye çalışırsa çalışsın, gizliden gizliye acayip gergin ve sevimsiz bir tiptir. Dikkat edin, işsiz güçsüz takımı hep bu burçtan çıkar. Aptal da denilebilir (çekinmeyin canım deyin, ısırmaz). İşi gücü aylak aylak gezmek ve alemlerin karizması şeklinde dolanmaktır. Oysa karizması çok rahat bozulabilecek biridir (bunların boyları genelde kısa olur, ordan vurabilirsiniz, hobbit hobbit diye bağırmayı deneyin! Ağlayarak kaçarlar). Çoğu Yay burcu alkoliktir. Zaten bu burcu adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat…

Oğlak:

En duygusuz burçtur. Duvar gibidir. Tepkisizdir (deneyin bir; terkedin, aldatın, ağlayın, tepinin, tık göremezsiniz). Duvar bile yıkılır yani hiç olmadı, oğlağa bir şeycikler olmaz! Aşırı maddiyatçıdır (halk arasında paragöz, malcı da denir). Cimridir (günahını bile vermez, iste bak valla). Tutucudur (diyanet işleri bile daha esnektir yani) ve risk almaktan kaçar (tırsar bir başka deyişle). Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki (ama doğanın nedenleri sorgulanmaz)! Sallandıracaksın bunlardan üç beş tanesini Taksim meydanında, bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı? Hayır yani, gerekirse Astroloji Derneğine şikayet edelim, doğumlar oğlak burcuna denk gelmeyecek şekilde ayarlansın, di mi!

Kova :

Güya çok atak biridir, ama yalancıdır da üstelik (yalan söylemek konusunda atak olabilir pekala). Bir şeyi elde etmek için her türlü yalanı söyler. Menfaatçilerin menfaatçisidir. (İğrençtir ya, aynı odada iki dakika durmam onunla yani, şunu yazıyım çekip gitcem zaten.) Kendini beğenmiştir, her şeyden o anlar yani (çok biliyosa oturup yazsın aylık falları da göriyim!). İnsanların arkasından çok konuşur (çenesi çıktı bir kere, yazarak devam etti, inanamıyorum ya). Dedikoducudur, öz annesini bile çekiştirir. Çok pis nazarı değer sonra (vur tahtaya, allah korusun)! Çıkarı için yapmayacağı şey yoktur, bozuk para gibi harcar adamı. Ne diye sinirleniyorsun ki? Doğruları söyleyince kabahat oluyo di mi?!

Balık:

Balık işte, adı üstünde, eşittir alık (sazan falan diye çeşitleri vardır bunların, her şeye atlamalarıyla ünlüdürler). Salaaaan tekidir, ensesine vur, lokmasını al (bir dene bak, çok matrak oluyo, alıyosun lokmasını, anlamıyo!). Maşallah hayal gücü pek gelişmiştir. Sürekli FBI’dan ya da CIA’den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne kafayı yiyen balık çoktur. Belki suda çok durduklarından, belki büyük balık küçük balığı yer deyiminin yarattığı stresten, cibiliyetsiz ve en zeka yoksunu burç balıktır. Söyleyecek pek bir şey yok. Allah ıslah etsin. İnsanın kaderi güzel olmadıktan sonra gerisi boş yani, ne diyelim. Yazık be, hem ıslak hem…. Neyse, gene de acımamak lazım, acımazsan acınırsın
 

yilmaz27

Ne Mutlu Türküm Diyene
Site Yetkilisi
Süper Moderatör

Oğlak:

En duygusuz burçtur. Duvar gibidir. Tepkisizdir (deneyin bir; terkedin, aldatın, ağlayın, tepinin, tık göremezsiniz). Duvar bile yıkılır yani hiç olmadı, oğlağa bir şeycikler olmaz! Aşırı maddiyatçıdır (halk arasında paragöz, malcı da denir). Cimridir (günahını bile vermez, iste bak valla). Tutucudur (diyanet işleri bile daha esnektir yani) ve risk almaktan kaçar (tırsar bir başka deyişle). Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki (ama doğanın nedenleri sorgulanmaz)! Sallandıracaksın bunlardan üç beş tanesini Taksim meydanında, bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı? Hayır yani, gerekirse Astroloji Derneğine şikayet edelim, doğumlar oğlak burcuna denk gelmeyecek şekilde ayarlansın, di mi!


bu burclari yazani elime gecirirsem burc lisansini alacagim elinden
vallahi hepsi yalan :-))
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri

Terazi:

Çok pis sanatçı ruhludur, acayiptir yani. O nedenle de apayrı saçma salak bi boyutta yaşar (fazla elleşmeyin). Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması da pek mümkün değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezer. İnsan kılığında gezinen bir asalaktır denebilir. Ama bütün bunlar süsüne düşkün olmasını engellemez. Kendini yırtar (son yırttığında koptu diye sevinmiştik ama, yine de toparlandı köfte) yeter ki güzel görünsün. Zaten bunun dışında bir halt da beceremez. Aklı bi karış havadadır. Dengesizin tekidir, ne zaman ne yapacağı belli olmaz (ailenizle tanıştırmayı unutun). Öylelerini bir yere kapatmalılar aslında, ayrıca Terazi burcunda bir ünlü bile yok, dikkat ettiniz mi!!!
Cracking Up Lol GIF by Originals

Aklı bi karış havadadır. Dengesizin tekidir,
yine de toparlandı köfte) yeter ki güzel görünsün. Zaten bunun dışında bir halt da beceremez.
yokk daha neler :)))

 
Top