• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Eskileri Atmadan Önce

BeReNN

Alyam?
Özel üye

İyi bir dekorasyon için, mutlaka yeni eşya almak gerekmez. Çoğu zaman eskidi diye kaldırdığımız birçok eşya, sadece biraz elden geçirmeyle bambaşka görünüm elde ederler. Bir de o gözle evinize tekrar bakın.
Eskileri Atmadan Önce!

* Koyu renk yemek masası ve sandalyelerin görünümünü yumuşatmak için yemek masanızın önünde durduğu duvarı pastel tonlarda bir duvar kağıdı ile kaplayabilirsiniz.
* Sahip olduğunuz koyu renk sandalyeleri kadife gibi pastel tonlardaki klasik kumaşlarla kaplayarak yenileyebilirsiniz.
* Koyu renkteki ahşap mobilyalarınızı kamufle etmek için pastel tonlarda masa örtüsü tercih edebilirsiniz.
* Eski parkeleri ya da taş yer döşemelerini modern tarzda bir halı ile saklayabilirsiniz.
* Eski bir sehpa veya masaya yeni bir görünüm kazandırmak ve yaratmakta olduğunuz konsepte uydurmak için mobilyanızı boyayabilir ya da cilalayabilirsiniz.
* Havadar ve dingin bir görünüm için pastel tonlar vazgeçilmezdir. Bu havayı tamamlayacak olan yastıklar ve belki bir pufla eskilerinizi en pratik yoldan yenilemiş olursunuz. Keten ve kadifelerle pencerenizi giydirerek eski ile yeniyi buluşturabilirsiniz.
* Klasik tarzda bir yatak odanız varsa ve atmosfere biraz olsun modern dokunuşlar eklemek istiyorsanız, modern tarzda bir koltuk tam aradığınız şey olabilir. Çizgili ya da çiçekli desenlerin yatak odanızın havasını nasıl değiştirebildiğine inanamayacaksınız.
* En pratik yenileme yöntemi, eski eşyalarınıza hakim olan renklerden birini seçerek yeni koltuğunuzun desenlerini bu renkte tercih etmenizdir. Çiçek desenli ya da çizgili kumaşlarda bu öneriyi uygulayabilirsiniz.
* Yatak başınızı kumaşla ya da duvar kağıdı ile kaplayabilirsiniz.
* Eskiye göndermeler yapan modern renklerdeki nevresim takımları da eski ile yeni arasındaki geçişi sağlamada işinize yarayabilir.
* Eski eşyalarınızla ve odanın geri kalan kısmıyla uyumlu olması için klasik desenleri olan açık renk bir duvar kağıdı tercih edebilirsiniz. Bu şekilde modern ile klasik stili bir arada kullanmış olursunuz
 
Top