• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Eski Modemlerinizi Atmayın

rehber85

Özel Üye
Özel üye
04.06.2007

Eski Modemlerinizi Atmayın


ZyXEL modemde yeni bir kampanya başlatan Neotech, tüketicilere eski ADSL modemlerini 20 dolara değerlendirme imkanı veriyor. Kampanya kapsamında sunulan ZyXEL Kablosuz ADSL Modem, 5dBi kazançlı anteniyle çok daha geniş bir kablosuz kapsama alanı sağlıyor.

İletişim ve tüketici elektroniği alanında faaliyet gösteren Neotech, okulların kapanmasına az bir süre kala kablosuz iletişime geçmek isteyen tüketiciler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. ZyXEL modemde yeni bir kampanya başlatan Neotech, tüketicilere eski modemlerini çöpe atmak yerine, 20 dolara değerlendirme imkanı veriyor.

Kablolu ADSL modem sahiplerinin yanı sıra kablosuz ADSL modeminden memnun olmayanları ya da bu modemi değiştirmek isteyenleri hedefleyen kampanya çerçevesinde, eski modem 20 dolara geri alınarak yerine 89 dolarlık (KDV hariç) yeni bir modem veriliyor. Böylece, yeni modemin tüketiciye maliyeti, yalnızca 69 dolar (KDV hariç) oluyor.

Tüm ZyXEL distribütörlerinde geçerli olacak kampanya kapsamında sunulan P-660HW-T1 model numaralı ürün, pek çok avantajı da beraberinde getiriyor:

• Piyasadaki ürünler, genelde 2dBi kazançlı antenle satılıyor. Ancak, ZyXEL modemin üzerinde, piyasa değeri yaklaşık 18 dolar (KDV hariç) olan ve çok daha geniş bir kapsama alanı sunan 5dBi kazançlı anten geliyor.

• Medya Bantgenişliği Yönetimi ile, İnternet bantgenişliğini kullanıcılar ve uygulamalar için paylaştırma/yönetebilme imkanı sağlanıyor.

• Kablosuz Dağıtım Sistemi (WDS) ile, ortamdaki erişim noktalarıyla kablosuz bağlantı kurularak kablosuz kapsama alanı kat kat artırılabiliyor.
• 4 port’lu anahtar sayesinde kablolu kullanıcılar da bağlanabiliyor.

• Türkçe kurulum ve 24 saat çağrı merkezi desteği sunuluyor.

Kampanyadan yararlanmak için bir Neotech bayiine uğramak yeterli oluyor.
Kampanya kapsamında sunulan ZyXEL Kablosuz ADSL Modem, 5dBi kazançlı anteniyle çok daha geniş bir kablosuz kapsama alanı sağlıyor.

biliisim.com
 
Top