Eşi Tarafından Üç Çocuğunun Gözleri Önünde Öldürülen Tuğba Erkol

r0se

Forum Onuru
Özel üye
Eşi Tarafından Üç Çocuğunun Gözleri Önünde Öldürülen Tuğba Erkol
Türkiye, boşandığı eşi tarafından kızlarının gözü önünde bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut’a ağlarken, Konya’dan korkunç bir cinayet haberi daha geldi.
74585


Konya'da 3 çocuk annesi Tuba Erkol çocuklarının gözünün önünde 20 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Annesinin öldüğünden habersiz Müşerref'in (9) ise "Annemsiz uyuyamam ki. Onsuz nasıl yatarım? Ne olur doktorlara biraz daha para verin de annemi yaşatsınlar" dediği belirtildi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kadın cinayetlerinde vahim tablo giderek büyürken Emine Bulut'un kızının önünde öldürülüşü ve 'Ölmek istemiyorum' feryadı tüm Türkiye'yi derinden etkiledi.

Emine Bulut'un ardından bir cinayet haberi de Konya'dan geldi. 37 yaşındaki 3 çocuk annesi eşi Tuba Erkol 20 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI

Karatay ilçesindeki bir sitede belediyenin çöp toplama araçlarında şoförlük yapan Bekir Erkol ile eşi Tuba Erkol arasında, bir süre önce şiddetli geçimsizlik başladı.

Tuba Erkol, 4 gün önce kendisine şiddet uygulayan eşi hakkında şikayetçi olup, evden uzaklaştırma kararı aldırdı. Bekir Erkol, çıkarılan bu karara rağmen mesai bitiminde eşinin çocuklarıyla kaldığı daireye gitti. İkili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bekir Erkol, yanında getirdiği bıçakla eşine saldırdı.

EVDEN KAÇMAYA ÇALIŞTI

Yaralanan Tuba Erkol, can havliyle kapıyı açıp, dışarı kaçmak istedi. Çiftin, 9- 13 yaşlarındaki 3 çocuğu, babalarını engellemeye çalıştı. Çocukların tüm çabalarına rağmen eşinin peşinden giden Bekir Erkol, Tuba Erkol'u apartmanda defalarca bıçakladı. Bekir Erkol, ardından 2 erkek çocuğunu yanına alıp, olay yerinden kaçtı.




-uyuyamam-ki-9147-dhaphoto2,oc_Bb6nIfUKl6x1EvWUl1Q.jpg



'YARDIM İSTEME, ANNENİZ ÖLDÜ' DEMİŞ

Bekir Erkol'un, olay yerinde bıraktığı kızına ise "Yardım istemene gerek yok. Anneniz öldü" dediği öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, vücuduna 20 bıçak darbesi alan Tuba Erkol'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Bekir Erkol'un 4 gün önce eşine şiddet uyguladığını ve hakkında 18 Ağustos'tan itibaren geçerli olmak üzere 2 ay süreyle evden uzaklaştırma kararı verildiğini belirledi.

Cinayetten sonra 2 oğluyla annesinin evine giden Bekir Erkol, polisi arayarak, teslim olmak istediğini söyledi. Erkol, suç aleti bıçakla eve gelen polislere teslim oldu. Gözaltına alınan Erkol, emniyete götürülürken, basın mensuplarının 'Neden öldürdün? Pişman mısın' sorusuna, "Namus için pişman mı olunur?" yanıtını verdi.

'ANNEMSİZ UYUYAMAM Kİ'

Annesinin öldüğünden habersiz olan Müşerref Erkol ise olay sırasında karşı komşuları tarafından kurtarılıp, eve alındı. Küçük Müşerref'in çevresindekilere, "Ben annemsiz uyuyamam ki. Ben onsuz nasıl yatarım? Ne olur doktorlara biraz daha para verin de annemi yaşatsınlar" dediği öğrenildi. Babalarının annelerini öldürmesine şahit olan 3 kardeşin, daha sonra annelerinin akrabalarına teslim edildiği belirtildi.

'TUBA BANA BAĞIRINCA KENDİMİ KAYBETTİM'

Emniyette sorgulanan Bekir Erkol'un, ifadesinde eşini çok sevdiğini, severek evlendiklerini söylediği belirtildi. Erkol'un, sorgusunda, "Biz eşimle birbirimizi sevdik. Severek evlendik. En büyük oğlumu anneme götürecektim. Sabah mesai çıkışı eve gittim. Çocuklar yatıyordu. Eve girip bir süre oturdum sonra tartışmaya başladık. Tartışma sırasında Tuba bana bağırıp, hakaret etmeye başladı. Tartışmamız üzerine çocuklarda uyandı. O bana bağırmaya devam edince bir süre sonra kendimi kaybetmişim. Yanımda bulunan bıçakla Tuba'ya saldırmaya başladım. Tuba dışarı kaçınca ben de peşinden gittim. Tuba yerde kanlar içinde yatıyordu. Ben çocuklarımı alıp, olay yerinden uzaklaştım" dediği öğrenildi.

EŞİNİN ADINI KOLUNA KAZIMIŞ

Bekir Erkol'un, eşinin ismini de koluna 'Tubam' diye kazıdığı görüldü. Adliyeye sevk edilen zanlı Bekir Erkol çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "eşi kasten öldürme" suçundan tutuklandı.
 

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
Lutfen erkek cocuklariniza eslerini sevmeyi ogretin, onlara siddet uygulamayi degil. Aksi taktirde birer cani olup cikiveriyorlar. Yaziklar olsun!!
İki erkek çocuk annesi olarak ne yapacağımı bilemiyorum artık benim oğlum da haberleri izliyor bunları görüyor duyuyor ve ben çaresiz kalıyorum o bile şimdiden çok asi:(

Hemen bir tartışma ile kadınların canına kıyılıyor bir iki bıçak darbesi olsa neci defalarca saplamış ne desek boş rose'nin dediği gibi iki gün sonra onu da bırakırlar
 
Top