Eşcinsellik ve lezbiyenlik

kAşİf

Düşünmek lazım..
Özel üye
Günümüz toplum yapısında çokta kabul görmeyen bu kavramlar,inanç ve ahlak yoksunluğunun hat safhaya çıktığı hallerde ,kendini göstermeye başlayan toplumun büyük bir bölümünden çokta kabul görmeyen bir yaşam tercihidir,bazen kişide hormon bozukluğundan kaynaklanan hallerde meydana gelsede çok basit bir tedavi ile sonuca gidilen bir durumdur,spor yapan bayanların erkeklik hormonu (testesteron) almalarıyla değişen hormon yapısı sürekli kullanımda bilhassa cinsel tercihlerinde hem cinslerine ilgi duyma durumu ile karşı karşıya kalırla...
 

_nehir_

Schrödinger'in Kedisi ♕
Özel üye
çok basit bir tedavi ile sonuca gidilen bir durumdur,spor yapan bayanların erkeklik hormonu (testesteron) almalarıyla değişen hormon yapısı sürekli kullanımda bilhassa cinsel tercihlerinde hem cinslerine ilgi duyma durumu ile karşı karşıya kalırla...
Eşcinsellikten bahsediyorsunuz gerçekten değil mi? Benim okuduğum araştırmalar bunun tam tersini söylüyor. Bu kadar emin bir şekilde bir sosyal platformda paylaştığınıza göre kendi "bilimsel" araştırmalarınızı yaptığınızı varsayıyorum. Beni de aydınlatır mısınız konuyla ilgili, teşhisiniz nedir tam olarak?
 

_nehir_

Schrödinger'in Kedisi ♕
Özel üye
Bugüne kadar iki tane eşcinsel erkek tanıdım. İkisi de mükemmel insanlardı, iyi bir eğitimleri, güzel meslekleri, düzgün aileleri ve gayet topluma örnek bir yaşantıları vardı. Yani sokakta onları eleştiren çoğunluktan daha faydalılar yaşadıkları topluma ve yatak odalarında ne yaşadıkları beni hiç ilgilendirmiyor. Kimseyi ilgilendirmemeli.
Nedir bu ötekileştirme merakı anlamıyorum. Onlar tü kaka, biz toplumun sağlıklı örnek birer ferdiyiz hadi onları dışlayalım. Yaşadığımız toplum mükemmel çünkü, sokakta döve döve kadın öldürmüyorlar kapkaç yapmıyorlar gözümüze eşcinseller batıyor o yüzden, bir derdimiz o kaldı. Hayret verici gerçekten.
 

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Keske herkes homo olsaydi. Erkeklerin pis sapikliklarindan kurtulurdu kizlar ve zavalli sokak hayvanlari.
Ben de hem kiz hem erkek olarak escinsel insanlar tanidim, herkes onlarngibi olsaydi yobazlik da kalmazdi, binlerce kadin oldurulmezdi, kadinlar fuhusa zorlanmazdi. Dunya cennet gibi olurdu.
Simdi fark ettim ee her kotu seyin altinda heteroseksuel erkekler var. Iyyyyyy.
 

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Ama bir kadına yapılan cinsel saldırıyı normal karşılayan ya da çok fazla trpki vermeyen kafalar eşcinsel insanları taşlayanlarla aynı kafa yapısındalar.
Kimseye tecavüz etmeden seni isteyen bir hemcinsinle birlikte olmak, öldürülmek için bir sebep mi?
 
Benzer Konular Başlık Forum Cevap Tarih
arz-ı hal Cinsel Yönelimler - Eşcinsellik Genel Sağlık Bilgileri 2
Mavi Gül Eşcinsellik sapıklık mı? Tartışma 0

Top