Erotik hatlarda çalışan ''ev kadınları''

geyik

Üye
Fotoğraf sanatçısı Phillip Toledano, "telefonda seks" hatlarında çalışan insanları, kendi hikayeleriyle görüntüledi...

Toledano, çalışmasını şöyle açıklıyor: "Telefonda seks bir tiyatro. Yetenekli bir konuşmacı tarafından yönetilen, sadece tek bir sonucu olan, gerçek zamanlı, sanal bir tutku oyunu"
Toledano, bu fotoğrafları telefon operatörlerinin evlerinde, hatta çalıştıkları odalarda çekti...

"Telefonda seks endüstrisinde çalışacağım hiç aklıma gelmezdi. Profesyonelce davrandığımı düşünüyorum, seksi değil. Bu iş aslında "müşteri hizmetleri", arayanlar sizin müşterileriniz"

"İlk işgünüm, bir cumartesi gecesiydi. İlk arayan ise, adının Bob olduğunu söyleyen bir centilmendi. Bana, kimseye anlatamadığı fantazilerini anlattı. Sanırım sizi yargılamayacak, aslında gerçek olmayan birine böyle şeylerden bahsetmenin gerçek dünyada bir bedeli yok..."

"Telefonda kadınlarla konuşan heteroseksüel bir erkeğim. Beni istiyorlar. Onlarla konuşmamı, onları başka dünyalara taşımamı istiyorlar. Ben profesyonelim, benimle buluşmak ve onlarla olmamı istiyorlar, ama ben sadece telefon konuşmalarıyla sınırlıyorum"

Bu işe girdim, çünkü, 'kirli konuşmam için para vereceklerse, neden bedavaya yapayım' diye düşündüm...

"60 yaşında, kültürel antropoloji mezunu ve 25 yıllık evliyim. Bence bu seks değil, yalnızlık ve pornografi bağımlılığıyla ateşlenen bir testosteron kokteyli ve tabii bir kadının sesini duyma ihtiyacı da içeriyor"

"Gary, 'Dünyanın en güçlü kadınları" şovunu izlerken bir kadının motosikleti kaldırışını görmüş. Ben bunu yapabilirim dedim, nefesi kesilerek 'gerçekten mi' diye yanıtladı. Kilosunu sorup, onun gibi 2 erkeği birden kollarımda taşıyabileceğimi söyledim... Bir parçam, buradan ayrıldığımda bunlar için maaş almayı özleyecek"

En iyi hatırladığım konuşmalardan biri, en iğrençlerindendi. İlginç bir fetişi olan adamla konuşuyordum, ancak söylediğim birşey onu o kadar güldürdü ki, kapatmak zorunda kaldı, çünkü fantezisine geri dönemiyordu..."
 

geyik

Üye
"Telefona ilk cevap verdiğimde, arayan için cansız bir Barbie bebeğim. Ama onların istekleri doğrultusunda hayata geliyorum. Sarışın olup olmadığımı sorduklarında sarışınım. Tahrik olup olmadığımı sorduklarında, kendimden geçtim diye yanıtlarım. Arayanın her sorusu benim için bir emirdir..."
 
Top