Erkeklerin sevmediği kadın tipleri

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
5 dakika sonra hazırım
Saç, makyaj, kıyafet seçimi derken aynanın karşısında saatler geçiren kadınlar erkeklerin sevmedikleri kadın tipleri arasında yer alıyor.

Benim sana ihtiyacım yok kadınları
Kendi ayakları üstünde duran, kendine yeten, ekonomik özgürlüğünü sağlamış bir kadın olmak olması gereken ancak kadınların bu durumu erkeklerin gözüne sokarak yapmaları onları en çok çıldırtan konulardan biri.

Şikayet etmek için konu ayırt etmeyen kadınlar

Sürekli şikayet eden ve hayatını eleştiren biri sadece iç bunaltabilir, konu ayırt etmeksizin sürekli şikayette bulunan kadınlar erkeklerin en çok bunaldıkları davranışlar listesinin başında geliyor. Hiçbir erkek işinden, kendinden, hayatından, çocuğundan, arkadaşlarından ve yaşadıklarından sürekli şikayet eden biriyle mutlu olamaz.

Konuşmalı mı konuşmamalı mı ?

Erkeklerin tahammül edemediği kadın karakterlerinin başında her şeyi sorgulayan ve 'çok konuşan' kadınlar yer alıyor. İlişkinin en başında konuşkanlığı ilgi çeken kızlar zaman geçtikçe erkeklerin gözünde bu özelliklerinden dolayı itici hale geliyorlar. Ama unutmamalı ki her deliyi bir de delirten vardır.

Kıskanç kadınlar
Bir kişinin sevdiğini sahiplenmesi ve paylaşmak istememesi en doğal kararı ancak sürekli şüphe durumu erkeği öfkelendiriyor ve sıkıyor. Aşırı kıskançlık erkeklerin en sevmediği davranışlar arasında yer alıyor.

Ya benle ya da hiç
Bir ilişkide bol bol zaman geçirmek ilişkiyi en çok besleyecek şeylerden biri olsa da kişilerin kendilerine özel zamanları kalması gerektiğini unutmamak gerekir. Bir kadının erkeğin sadece onunla buluşmasını istemesi ve buluştuklarında da erkek arkadaşlarından bahsetmemesini beklemesi erkeği soğutan hareketlerden.

Azı karar çoğu zarar
Olması gereken sorular olmaması gereken sorunlar yaratabiliyor. Hepsi ayrı ayrı mantıklı sorularken bir soru bombardımanı olarak sunulunca bunaltıcı hale geliyor. Erkekler bu soruları bir arada görünce soruların tek tek mantıklı olduğunu görmüyor ve fazla sorgulayıcı buluyor. Beni seviyor musun? Dün gece nerdeydin? Kimleydin? Faturaları yatırdın mı?

Biraz ciddiyet lütfen
Kahkaha atmak mı? Hayır, onlara göre değil. Hayata karşı ciddi bir duruşları vardır, dalga geçilmekten hoşlanmazlar kendileri de konuşurken kırıcı olabilirler. Bu tür kadınlar, her ortama ayak uyduramadığından her tip erkekle de uyum sağlayamayabilirler.

Ne indirim mi varmış?
Alışveriş çoğu insanın vazgeçemediği bir eylemken bu durum genellikle kadınlar için daha da dayanılmaz. Çok fazla alışveriş odaklı olmak ve birlikte geçirilen zamanda da indirim ve alışverişten bahsedilmesi de erkekleri uzaklaştıran hareketlerin başında geliyor.

Beni anlıyor musun?
Ne istediğinin ve ne düşündüğünün erkek arkadaşları tarafından bilinmesini isteyen kadınlar bu durumu ne kadar sevilip sevilmedikleriyle özdeşleştiriyorlar. Ancak bu soruların doğru cevabı genel de erkekler tarafından bilinmediğinden çiftler arasında sorun oluyor hatta kadınların neye ihtiyaçları olduklarının anlaşılamamasından çıkardıkları sonuçlardan sorunlar büyüyor, erkekler de arkasına bakmadan kaçıyor.

O öyle olmamalı, bu böyle olmalı kadınları
Kişinin kültürlü ve her konuda bir fikri olması ne kadar güzelse bu bilgiyi karşı tarafa fazla uyarıcı olarak göstermesi o kadar itici. Erkek arkadaşının söylediğine karşı sürekli aksini söyleyen, bilgisini küçümseyen kadınlar kara listede.

Başkalarına göre hareket edenler

Erkeklerin sevmedikleri davranışların arasında hayatlarını başkalarının yaptıklarına göre şekillendiren ve onları referans gösteren kadınlar da yer alıyor. 'Onlar buraya gitmişler biz de gidelim, onlar şöyle yapmış biz de yapalım.' gibi cümleler erkeklerin nefret ettiği yaklaşımlar.
 

smoove

Üye
Uzun yıllar bir birlikteliği olan birisi için şunu söyleyebilirim ki yukarıdaki maddeleri yazan kişi bu konunun uzmanı :) Tam anlamıyla en önemli noktalara değinmiş. Şöyle geriye baktığımda hemen hemen tüm maddeleri kendim de birebir yaşadım. Farklı karakterde olsa da her insan, her kadında bir parça yukarıdaki maddelerdeki özelliklerin belli kısmının olduğuna inanıyorum aksi takdirde duygusal bağ kurulamazdı herhalde. Ya da ben mi çok basmakalıp kişilere denk geldim acaba. Bu durumları yaşamadığım ilişkiler zaten devam etmedi sonrasında.
 
Top