Erkeklerin Kadınlardan Ricaları

kelebek

-ütopik-
V.I.P
8 hafta süren baş ağrıları baş ağrısı olamaz, bir doktora gidin.



Alışveriş yapmak zevkli değildir ve asla da olmayacaktır.



"Beni seviyor musun ?" diye sormayın. Emin olun ki sevmesek yanınızda bir saniye bile durmayız.



Bir probleminiz olduğunda bizden sorunu çözmek için yardım isteyin.



Bizden sizinle ayni üzüntüyü çekmemizi beklemeyin, o sizin kız arkadaşlarınızın işidir.



Bir yere gittiğimizde, hangi kıyafeti giyerseniz giyin, size çok yakışıyor, yemin ederiz. O yüzden bir daha sormayın.



Biz erkekler basitizdir. Mesela sizden ekmeği getirmenizi istiyorsak,aslında ekmeği getirmenizi istiyoruzdur. Bundan "ekmek masada değil" diye bir iğneleme yaptığımız sonucunu çıkarmayın.



Eğer 2 değişik şekilde anlayabileceğiniz bir şey söylemişsek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle öbür anlamında söylemişizdir, boşuna bizi sıkıntıya sokmayın. Eğer bir şey istiyorsanız sormanız yeterlidir.



Bir şeyi açıklığa kavuşturalım. Biz erkekler öyle farklı anlamlar taşıyan dolaylı soruları anlamayız. Ne istiyorsanız doğrudan söyleyin.



Eğer şişmanladığınızı düşünüyorsanız büyük ihtimalle şişmanlamışsınızdır zaten. Bize sormayın, cevap vermeyi reddediyoruz.



En karmaşık durumda bile bizim için temel kural şudur: "En kolayını seç". Bizden komplike seyler beklemeyin.



Erkekler en fazla 16 renk görürler. Şampanya bir renk değil, bir içkidir.



Erkeklerin çoğunun en fazla 3 çift ayakkabısı vardır. Biz basitizdir. O yüzden 30 çift ayakkabınızdan hangisinin kıyafetinize uyacağını sormayın, bilmeyiz.



Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol yemek ve yatak odasına giden yol mutfaktan geçer gerçekliğinin icrasidir...



Evi temizleyip yorulduktan sonra, yüzünüze bakılmayacak haldeyseniz, yaptığınız temizliğin bizim için bir anlamı yoktur, takdir beklemeyin. Temiz bir evden önce güzel en azından bakımlı görünen bir kadınla bir evi paylaşmak daha anlamlıdır...



Ev işlerinden sonra yattığınız yerde sızıp kalıyor ve her turlü kur çabasına yorgunum diyorsanız bu bizi bozar... Bir erkeğe temiz evden önce temiz bir eş ve hatta sadece bir eş lazımdır... Temizlik bir temizlikçi tarafından da yapılabilir ama bazı şeyler temizlikçi ile yapılmaz.



Size "neyiniz var" diye sorduğumuzda, "hiç bir şeyim yok" derseniz size inanırız, bizim için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin sonra bizi anlayışsız durumuna düşürmeyin....



Yeteri kadar ayakkabınız ve elbiseniz varken bizi iflas ettirmek bir sevgi gösterisi değildir......!!!!!
 
Top