Erkeklerin kadınlarda çekici bulduğu tuhaf şeyler

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Erkeklerin kadınlarda çekici bulduğu tuhaf şeyler

Korku dolu
Erkeklerin kadınlarda çekici bulduğu en tuhaf şeylerden biri şüphesiz korku. Bir erkek kadınının korkmasını mı ister? Tam olarak değil. Ama arada sırada ufak şeylerden ürkmesi onun öne çıkması ve kahramanı oynayarak kadınını rahatlatması anlamına gelir ki bu da egolarını tatmin ediyor.

Darmadağınık bir halde
Bir diğer şaşırtıcı durum. Erkekler genellikle kadınların kendileri için güzel görünmesini ve çaba harcamasını ister ama arada sırada dağınık halini görmek de hoşlarına gider. Çoğu erkek bunun kendilerine verilen bir şans olduğunu ve sevdiği kadını her haliyle bilmesine vesile olduğunu savunuyor. Makyajsız, şık olmadan ve fönsüz de karşısına çıkmayı deneyin bayanlar.

Gözlük takarken
Nedenini hala tam olarak bilemesek de erkekler gözlük takan kadınların çekici olduğunu düşünüyor. Yani sürekli kontak lens kullanmanız gerekmiyor hanımlar, arada bir örneğin evde beraber tv izlerken, gözlük takmaktan çekinmeyin.

Kamuflaj kıyafetleri ile
İlginç ama erkekler sevdiği kadını kamuflaj kıyafetleri içinde gördüğünde, onu av arkadaşı olarak düşleyip bundan hoşlanabiliyorlar. Aslında temeli oldukça basit bir gerçeğe dayanıyor; erkekler kendileri ile ortak ilgi alanlarını paylaşan kadınları çekici bulur.

Makyaj yaparken
Sevgilinizin sizi makyaj yaparken izlemekten hoşlandığını biliyor muydunuz? Bir kadının özenle ve başarıyla kendini güzelleştirmesi onları büyülüyor. Üstelik her kadının kendine has bir makyaj stili olduğunu keşfetmek de öyle.

Aksanlı konuşma
Aksanı olan çoğu insan bundan çekinebilir, halbuki hafif bir aksan erkeklere oldukça ilginç ve çekici geliyor. Bunun şirin olduğunu düşünüp, özellikle de bazı kelimeleri tekrar tekrar telaffuz etmenizi isterlerse, şaşırmayın.
 
Top