Erkekleri Etkilemek Yerine Soğutan 16 Hareket

cemree

=)=)
V.I.P
Yeryüzündeki hemen her kadın, bir erkeği etkilemek için çeşitli yollara başvurur. Erkeği baştan çıkarmak için yapılan bazı hareketler, istenilen sonuca ulaştırmaz. Aksine o erkeği sizden tamamen uzaklaştırır. Böyle bir sonuçla karşılaşmamanız için erkeklerde ters tepen hareketleri sizler için sıraladık.

73006


Erkekleri baştan çıkarmak için yapılan, fakat ters etki bırakan 16 hareket;

Makyajı abartmayın

Doğal olmayı tercih edin. Dışarı çıkarken hafif ve sade bir makyaj yapın. Erkekler abartıdan hoşlanmaz.

Parfümü abartmayın

Güzel kokmak herkesin hoşuna gider; fakat kokunun abartılması oldukça rahatsız edici olur. Parfümünüzün etkileyici yanı basitleşir. O yüzden parfümünüzü az ve öz kullanmaya gayret edin.

Tırnaklara dikkat!

Uzun tırnakların seksi olduğunu düşünseniz de erkekler, aşırı uzun tırnaklardan hazzetmezler. Seks sırasında canlarını acıtacağını düşünüyorlar. Ona dokunurken tırnaklarınız yerine parmak uçlarınızı kullanın.

Taklitçi olmayın!

En doğal halinizle onun yanında olun. Dış görünümünüz ya da hareketleriniz doğal olmalı ve her defasında özgün kişiliğinizi hissetmelidir. Her zaman doğallık daha çekici gelir ve böylece kendilerini özel hissederler.

Çok uğraştırmayın

Hoşlandığınız kişinin sizden etkilenmesini istiyorsanız, onu biraz zorlayın. Fakat aşırıya kaçmayın. Zorlarken, onu oyalayıp tüketmek yerine, aşkın keyfini çıkarın.

Kafa karıştırmayın

Kafa karışıklığına sebep olmayın ve mantık hatası yapmayın. Bundan hoşlanmazlar. Davranışlarınız düşüncelerinizi yansıtmalı ve tutarlılık göstermeli.

Kıskandırmaya çalışmayın

Onu kıskandırmak için hoşlanmadığı bir erkekle çekildiğiniz fotoğrafı paylaşmayın. Çünkü ona olan ilginizin kaybolduğunu düşünmesine neden olur ya da bu durumu öyle algılar.

Değiştirmeye çalışmayın

Her erkek, onu sadece "o" olduğun için yanında olmanızı ister. kendisini değiştirmeye çalışmanızdan hoşlanmaz. Dış görünüşüne ya da kişiliğine karışmanız, onu hayal ettiğiniz şekle büründürmeye çalışmanız, ters etki eder ve onun egosuna zarar verir.

Kaba davranışlarda bulunmayın

Çevrendekilere bağırıp çağıran, ters davranan biriysen, karşıdaki insanı sürekli gerersin. Bu tarz davranışlar her iki tarafın stresli olmasına neden olur. Bundan dolayı kaba davranışlarda bulunmayın ve sakin bir yaşamı tercih edin.

Her işe müdahale etmeyin

Beraber yaptığınız aktivitelerin haricinde onun gündelik hayatına müdahale etmeyin. Bu şekilde davranıyorsanız, bir an önce bu huyunuzdan vazgeçin.

Baskın karakter olmayın

Ona annesiymiş gibi davranmayın. Sürekli bir şeyleri sizin istediğiniz gibi yapmasını istemeyin. Herkesin kendine göre görüşleri vardır.

Eski sevgilinizden bahsetmeyin

Eski sevgilisi hakkında konuşan kadınlardan erkekler gerçek anlamda hiç hoşlanmazlar. Ondan bahsetmeniz, onun zihninde ‘neden’ sorusunun yankılanmasını sağlar.

Saf'ı oynamayın

Hayata tertemiz bir pencereden bakan ve kötülük hakkında en ufak bir fikri bile olmayan birini oynamanın çekici geleceğini asla düşünmeyin. Üstelik bu davranış sevimli de değil. Aksine, erkeklerin karşıdaki kişiden soğuması için büyük bir neden.

Savunmasız görünmeyin

Arada sırada savunmasız ve korunmaya ihtiyacı olan biri gibi görünmek etkileyici olur. Fakat bu durumu abartırsanız bağımlı ve kendi ayakları üzerinde duramayan biri izlenimi bırakır.

Hemen cinsellik planlamayın

Karşınızdaki insanı baştan çıkarmak için cinsel içerikli mesajları sonraya bırakın. Her ne kadar baştan çıkaran mesajlar keyifli olsa da her konuşmanın sonunu oraya getirmeyin. Bazen konu oraya gelse bile 180 derece dönün ve bambaşka bir konu açın. Bu şekilde daha çok heyecanlanmasını sağlayın.

İlk buluşmayı evde bitirmeyin

İlk buluşmada çok etkilendiniz ve geceyi birlikte geçirmeyi planlıyorsunuz. Yavaştan alın, onu baştan çıkarmaya devam edin ancak ilk geceyi evde bitirmeyin.
 
Top