• Merhaba Ziyaretçi.
    "Minimalist Fotoğraflar" konulu fotoğraf oylaması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Oylamaya katılmanızı bekliyoruz...

Erkekler kendini çabuk ele veriyor

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Erkekler kendini çabuk ele veriyor

ERKEKLERE göre daha sosyal bir yapıya sahip olan kadınlar, yalanlarını maskelemekte üstün başarı gösterirken; karşısındaki kişinin gözlerinin içine bakıyor. İnandırıcı olmak uğruna erkekler de aynı yöntemi uyguluyor, ama bu durum onların yalanını ele veriyor. Eşlerini aldatan erkeklerin bunu saklayamamasının nedeninin de 'göz içine bakma'dan kaynaklandığını söyleyen uzmanlar, "Erkekler sadece o anı düşünür. Detayları kafalarında kuramadıkları için de söylediklerini unutur" diyor.

Bencede kadınlar daha iyi yalan söylüyo ama erkeklerin kadınlara bunu yutturamasının sebebi kadınların hislerinin kuvvetli olmasından kaynaklanıyo diye düşünüyorum

Bence eşit yalanları kim için kime söylüyorlar. Sonuçta bir kadın erkeğe yalan söylüyor yada bir erkek kadına. O halde eşit yalan var ortada.

En yalancı biziz yarışına girmem. Ben zaten söyleyemem yüzüm kızarır yada gülerim. Oyunlarda hile bile yapamam. Ama yalanlar karşılıklı söylendiği için o şekilde eşit demiştim. Yinede siz bilirsiniz.

Hayır yalan sölemek bi meziyetmiş gibi algılanmasın söylediklerim gördüklerimi aktardım yalanda ustayım diyen biri zaten çıkmaz ne demişler en büyük yalan '' ben hiç yalan sölemem ''

Eğer kadın ya da erkek, birbirlerine yalan söylemek zorunda kaldıkları bir davranış içindeyseler ter giden birşeyler var demektir. Özellikle belirtiyorum eğer karşındakine yalan söylemek zorunda hissediyorsa biri (evlilik, sevgili, aşk ilişkisi içinde olanlar) biran önce bu birlikteliği bitirsinler. (Benim fikrim bu)

Kadınların erkeklerden daha iyi yalan söyledikleri konusuna gelince. Kesinlikle katılıyorum :D

:)) aslinda erkeklerde yalan konusur vede o kadar inandirici olur larki kadin sevdigi deger verdigi icin herseyi aciklar ama erkekler bunu yillarca saklar :) diye dünüyorum :)))

Geri