• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Engelli Vatandaşlara Sunulacak Bankacılık Hizmetleri İçin Rapor Hazırlandı

BeReNN

Alyam?
Özel üye

Engelli Vatandaşlara Sunulacak Bankacılık Hizmetleri İçin Rapor Hazırlandı
Engelliler için Listeni Davet Et Engelsiz Dünyam Fan

Türkiye Bankalar Birliği(TBB) engelli vatandaşların bankacılık hizmetlerinden yararlanmalarında, bankaların hizmet sunum ve uygulamalarında rehber olarak değerlendirilmek üzere bir rapor hazırladı.

Türkiye Bankalar Birliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Bankalar Birliği'nin engelli vatandaşların bankacılık hizmetlerinden yararlanmalarında, bankaların hizmet sunum ve uygulamalarında rehber olarak değerlendirilmek üzere rapor hazırladığı bildirildi.

Açıklamada, ""Engelli Vatandaşlara Sunulan Bankacılık Hizmetlerinin Geliştirilmesine Yönelik Tavsiyeler' raporunun hazırlanmasında, Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü, engelli örgütleri ve üyelerin görüş ve önerileri alınmıştır. Rapor, Yönetim Kurulu'nun, 28 Temmuz 2011 tarihli toplantısında görüşülmüş ve uygulamada rehber olması amacıyla üyelerin tavsiye edilmesine, ilgili taraflardan ve üyelerden gelecek iyileştirme önerileri doğrultusunda raporun makul sürelerde güncellenmesine ve yılda bir kez ilerleme raporu hazırlanmasına karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.
ANKA
 
Top