eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye Dün 23:25 #18,481 Simurg dediki: Bir atasözü aklıma geldi ama söylemeyeceğim Adını söylemeyi 1 hafta kendime yasakladığım takım Genişletmek için tıklayın... Yuha
Simurg dediki: Bir atasözü aklıma geldi ama söylemeyeceğim Adını söylemeyi 1 hafta kendime yasakladığım takım Genişletmek için tıklayın... Yuha
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör Dün 23:29 #18,482 Adını her zaman söyleriz Beşiktaş
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör Dün 23:40 #18,484 Takım söylemen gerekiyo ya Simurg dediki: Haftaya görüşelim bu konuda Genişletmek için tıklayın...
Simurg 😉 Özel üye Dün 23:41 #18,485 Herkes biliyor takımı ama adını anmak istemiyorum bir hafta kızgınım
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör Dün 23:42 #18,486 Simurg dediki: Herkes biliyor takımı ama adını anmak istemiyorum bir hafta kızgınım Genişletmek için tıklayın... Beşiktaş her zaman evet
Simurg dediki: Herkes biliyor takımı ama adını anmak istemiyorum bir hafta kızgınım Genişletmek için tıklayın... Beşiktaş her zaman evet
Simurg 😉 Özel üye Dün 23:44 #18,488 Bir süreliğine meydanı sizlere bırakıyorum sonra amaaaaaaaaaaa son gülen iyi güler
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye Dün 23:45 #18,489 Simurg dediki: Bir süreliğine meydanı sizlere bırakıyorum sonra amaaaaaaaaaaa son gülen iyi güler Genişletmek için tıklayın... Ve her zaman Beşiktaş yazılır bu konuya
Simurg dediki: Bir süreliğine meydanı sizlere bırakıyorum sonra amaaaaaaaaaaa son gülen iyi güler Genişletmek için tıklayın... Ve her zaman Beşiktaş yazılır bu konuya