• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

En Sevdiğiniz Atıştırmalıklar Kişiliğiniz Hakkında Ne Söylüyor?

Enda

Neylersin!!!
V.I.P

Konu atıştırmalık olduğunda hepimizin kendi tercihleri var. Kimilerimiz tercihini tatlılardan yana kullanırken kimilerimiz ise tuzlulardan vazgeçemiyor. Tüm bu tercihlerimizin yalnızca damak zevkimizden kaynaklandığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! Kişiliğimiz de atıştırmalık tercihlerimiz üzerinde etkili! Eğer siz de en sevdiğiniz atıştırmalığın kişiliğiniz hakkında ne söylediğini merak ediyorsanız doğru yerdesiniz! İşte yapılan araştırmalara göre yiyeceklerle kişiliğimiz arasındaki o bağ…

Cips – Hırslı​

1-5.jpeg

Diğer özellikler: Başarılı, dikkatli, sabırsız, rekabetçi
Paket paket cips yiyen birini tanıyor musunuz? En başarılı CEO’lar atıştırmalık tercihlerini bol tuzlu cipslerden yana kullanıyorlar. Yapılan araştırmalar da cips düşkünlerinin hem iş hem de aile yaşamında başarıya ulaşan, hırslı kişiler olduğunu doğruluyor.

Kraker – Hassas​

2-8.jpeg

Diğer özellikler: Düşünceli, empati kurabilen, çok yönlü
Kraker yemeyi tercih edenler, genellikle utangaç ancak düşünceli bir yapıya sahip oluyorlar. Çeşitli projelerde görev almaktan hoşlanan kraker düşkünleri, yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak için zamana ihtiyaç duyarlar. Ek olarak kraker yemeyi tercih edenlerin her şeyin online olarak ilerlediği bu döneme de kolaylıkla ayak uydurduğunu söyleyelim.

Peynirli cips – Erdemli​

3-6.jpeg

Diğer özellikler: Etik, vicdanlı, geleneksel
Kiminin sevmediği kimininse bayıldığı bu peynirli cipsler, genellikle düzenli ve bir şeyler organize etmeyi seven insanlar tarafından tercih ediliyor. Bu kişiler, bütünlüklerini ve ahlaki değerlerini korumayı tercih ediyor.

Nachos – Mükemmelliyetçi​

atıştırmalıklar

Diğer özellikler: İnsan canlısı, zamana duyarlı, planlı
Nachos severlere süper bir haberimiz var! A tipi kişiliğe sahip diyebileceğimiz bu insanlar, planlı ve kontrollü bir yaşamı tercih ediyor. Yüksek öz disiplinleriyle dikkat çeken nachos düşkünlerinin mükemmelliyetçi bir karaktere sahip olduğunu da söylemeliyiz.

Ekşi jelibon – Bıkkın/Bunalmış​

atıştırmalıklar

Diğer özellikler: Hayal kırıklığına uğramış, dengeli, istikrarlı
Eğer çevrenizde ekşi jelibon ya da sakız tüketmekten hoşlanan biri varsa bu durum, o kişinin bunaldığı anlamına geliyor olabilir! Ekşi şeylerden hoşlanan insanlar, genellikle yüksek standartlara sahip olurlar. Ekşi ve tatlının uyumundan vazgeçememek, dengeli bir hayat istediğiniz anlamına geliyor olabilir.

Çubuk kraker – Yaratıcı​

atıştırmalıklar

Diğer özellikler: Parti düşkünü, enerjik, yaratıcı
Tuzlu kraker yemekten hoşlanan insanlar, genellikle dışa dönük bir karaktere sahip olurlar. Sosyal aktivitelerden zevk alırlar ve günlük hayatta yaratıcılıklarını konuşturmaya bayılırlar. Ek olarak spontan bir yapıları olduğunu da söyleyelim.

Dondurma ??​

atıştırmalıklar

Dondurma aşıklarını tek bir kişilik tipine sığdırmamız mümkün değil! Birinin karakteriyle ilgili ipuçlarına ihtiyacınız varsa dondurma seçimlerine bakabilirsiniz! ?
  • Çilek: Sadık ve içe dönüktür
  • Vanilya: Duygularından bahsetmeyi sever, risk alır ve düşünmeden hareket eder
  • Çikolata: Dramatik, çekici, çapkın ama aynı zamanda saf olma eğilimindedir
  • Kahveli: Spontan yaşamayı sever, canlı ve dramatiktir
 
Top