• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

En Güzel Ariana Grande Fotoğrafları/ariana Grande Kimdir?

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Ariana Grande kimdir
ariana grande fotoğrafları
ariana grande biyografisi ve resimleri
en şirin ariana grande fotoğrafları


Ariana Grande-Butera (d. 26 Haziran 1993)[1], ABD'li oyuncu, şarkıcı. İlk olarak 15 yaşında Broadway de sahne almıştır. Nickelodeon'un sitcom dizisi Victorious'ta canlandırdığı Cat Valentine karakteriyle tanınmaktadır.

Müzikal kariyeri için 13 yaşında okuldan ayrılan Ariana Grande 2010 yılının Ağustos ayında “Victorious” dizisinin birinci sezonunun ardından çıkış albümünün hazırlıklarına başlamıştır. Bu aşamada dünyaca ünlü pop şarkıcısı Katy Perry’den yardım almıştır. Bu arada oynadığı dizi Victorious için müzikal anlamda önemli katkıları olmuştur.

Ariana Grande’nin çıkardığı ilk teklisi “Put Your Hearts Up” ismini taşır. Ariana Grande çıkış albümünü ise 3 Eylül 2013 tarihinde çıkarmıştır. Toplamda 13 parçadan oluşan albüm 50 dakika uzunluğundadır. Ariana Grande yeni albümünün ismi “My Everything” şeklindedir. 22 Ağustos 2014’te çıkardığı 12 parçadan oluşan bu albümün uzunluğu ise 40 dakikadır.Kasımda yayınlanacak olan yeni dizisi Scream Queen's Glee ve American Horror Story'nin yapımcıları tarafından hazırlanan bir korku dizisidir.
 

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Tam adı Ariana Grande Butera olan Amerikalı şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu Ariana Grande 26 Haziran 1993 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletine bağlı Boca Raton’da doğdu.
Ariana Grande’nin üvey erkek kardeşi Frankie Grande ise aktör ve yapımcıdır. Ariana Grande’nin erkek kardeşi Frankie Grande, Ariana Grande’den 10 yaş büyüktür.
Küçük yaşlardan beri müziğe merakı olan Ariana Grande 13 yaşında iken müzik kariyeri için Los Angeles’e gitti.
Ariana Grande ilk olarak henüz 15 yaşında iken Broadway’de sahne almıştır.
 
Top