• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Beşiktaş "En aşağı 2-0 galip geliriz"

Sentinus

Tengri biz menen!
Özel üye
Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticisi Levent Erdoğan, Beşiktaş’ın gündemi hakkında HABER1903’e açıklamalarda bulundu.
Erdoğan, HABER1903’e yaptığı açıklamada;

-LOKOMOTIV'İ YENEBİLECEK GÜÇTEYİZ-

Beşiktaş'ın Lokomotiv Moskova'yı yenebilecek güçte olduğunu ifade eden Erdoğan; "Yolumuza devam edebilmemiz için Lokomotiv Moskova maçını almamız gerekiyor. Bu maçı yenersek bir üst tur için atacağımız adım kuvvetlenecektir. Ve grubu 1. bitirebilmemiz bile sözkonusu. Bu bakımdan yarınki maçı çok önemli görüyorum. Lokomotiv Moskova'yı yenebilecek güçteyiz. Bizim güvencemiz artık futbolcularımız ve hocamız. İnşallah başarılı bir sonuç elde ederler. Benim düşüncem bu maçı en aşağı 2-0 galip geleceğimiz yönünde." dedi.

-CEZBEDİCİ SİSTEMİN YARATILMASI ŞART-

Beşiktaş taraftarını, stada çekecek sistemin getirilmesi gerektiğine vurgu yapan Levent Erdoğan;"Beşiktaş taraftarı, geçtiğimiz sezondan beri passolig sıkıntısıyla uğraşmaktadır. Her Beşiktaşlı taraftar Beşiktaş'ın maçlarını izleme arzusunda. Her ne kadar statla alakalı dezavantajlarımız olsa dahi Atatürk Olimpiyat Stadı'nın çevresinde büyük bir nüfus birikmiş vaziyette. Maçlara ordan da taraftar gelebilir. Yönetimin, taraftarı stada çekebilecek cazip bir sistemi yaratmaları gerekir. Biletleri biraz daha düşürüp daha cazip hamleler yapmaları gerekmektedir. Beşiktaş taraftarının hepsi her maça gitmek istiyor hatta benden daha çok istiyor. Ama şartları oluşturmak gerekir. Yarınki maçın erken oluşu sebebiyle insanların işten çıkış saatini de göz önüne aldığımız zaman katılım biraz az olacaktır. Taraftarlara 'Maça gel' veya gelmesi gerektiğini öğütlemesinin ötesinde onları maça getirebilecek cazip imkanların sağlanması gerekir. Bunlar; biletlerin ucuzlatılması, belediyelerle temasa geçip otobüs-tramvay seferlerinin arttırılması gibi hususlarla oraya cezbedici sistemlerin yaratılması gerekir." dedi.

-İNSANLAR BİR SÜRÜ FORMALİTEYLE KARŞILAŞIRSA-

İnsanların maça gelmek için bir sürü formaliteyle karşılaştığı zaman maçlara gelmekten vazgeçebileceğini belirten Erdoğan; "Bir de statla ilgili şöyle bir husus var; passolig kartlarının okutulduğu makinelerin birçoğu arızalı. Bazı taraftarlar stada gelip, o arızadan dolayı kapıdan dönmek durumunda kalıyor. Bu aşağı yukarı her maçta yaşanıyor. Taraftarlarımız da bundan bezginlik duyuyor. Hatta bu olay geçen hafta Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda bile oldu. Buna dikkat edilmesi gerekiyor. Taraftarlar oraya kadar gelip, o yüzden geri dönmek zorunda kaldığı zaman onlara itici geliyor. Bunların gözden geçirilmesi şart. Beşiktaş taraftarını stada çekecek hususların yerine getirilmesi yönetime düşüyor. Ve passolig sisteminin gözden geçirilmesi gerekiyor. İnsanlar bir sürü formaliteyle karşılaşırsa insanların bir çoğu gitmek istemiyor. Dolayısıyla taraftarlara bu konuda hak vermek gerekiyor." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
 
Top