• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Ekolojik sevgili ol, organik aşk yaşa!

Düş

Özel Üye
Özel üye
Artık aşklar eskisi gibi saf, temiz ve doğal değil! Ama kendi ilişkinde bu doğallığı yakalamak senin elinde! Bunu nasıl mı yapacaksın? Ekolojik davranışlarda bulunacak, hormonsuz duygular yaşayacaksın
glck.gif


“Aşklar eskisi gibi değil” demek çözüm değil! Eğer Türk filmleri tadında aşklar yaşamak istiyorsan, sen de doğal ve samimi olmalısın. Hormonlarının aklını ele geçirmesine izin verir, sözcük kirliliği yaratır, yalanlara başvurur ve kıskançlıklarla erkek arkadaşını bunaltırsan, ilişkinizi çıkmaza sürükleyebilirsin. Aşkta mutluluğu yakalamak istiyorsan, gel sana organik aşk yaşamanın tüyolarını verelim!

Hormonların sizi etkilemesine izin verme
Özellikle regl dönemi öncesinde sinirli ve gergin olmanın sebebi, tamamen hormonların! Dengesiz davranışlarda bulunmana sebep oluyor ve aşk hayatını olumsuz etkiliyorlar! Nasıl mı? Sen stresli olduğunda ister istemez gerginliğini ilişkine de yansıtıyorsun. Bu yaşananların tüm suçlusunun hormonlar olduğunun farkında olmayan erkek arkadaşın da, durumu kişisel olarak algılıyor! Sonra da olay bir anda büyüyor! Tüm bunları engellemek istiyorsan, regl dönemi öncesinde erkek arkadaşınla bir iki gün görüşmemeyi deneyebilirsin. Böylece onun beynini yememiş olacaksın ve ayrı kalmak ilişkinize de iyi gelecek!

Organik cümleler kur
“Aşkım, böcüğüm, minik kuşum, yavruşum, bebeğim” gibi sözcükler içten gelmediğinde söz kirliliği yaratmaktan başka bir işe yaramaz. İçinden ona “canım” demek geliyorsa, söylemelisin tabii ki, ama bunun da bir sınırı olmalı. Aynı şekilde “seni seviyorum” cümlesi de anlamsız yere, dakika başı sarf edilmeyecek kadar değerli. Eğer öyle hissetmiyorsan, bu cümleyi daha da tutumlu kullanmalısın. Böylece gerçekten söylediğinde bir anlam ifade eder ve karşındaki kişinin ayaklarını yerden kesmiş olursun. Bu senin en büyük kozun, ilişkinin başında bu hakkını kullanırsan, sonrasında duygularını ifade etmekte zorlanabilirsin.

Yalan söyleme, ilişkini kirletme
Eğer yalan söylemek gibi kötü bir alışkanlığın varsa, ilişkinizi kirletiyorsun demektir. Tozpembe yalanlar bile bazen ilişkilerdeki güven duygusunu kökünden sarsabilir. Açık açık düşüncelerini onunla paylaşmalı ve gizli planlar yapmaktan çekinmelisin. Aynı şeyi sana yapabileceğini düşünerek, ilişkinde empati kurabilirsin. O sana böyle davransa neler hissederdin? Cesur ol ve her zaman davranışlarının arkasında dur. Bu tavırdan dolayı ilk başta üzülse bile, sonrasında böyle dürüst bir sevgilisi olduğu için kendini çok iyi hissedecek ve hep yanında olmak isteyecektir.

Kendi filizlerini yetiştir
Tatlı küçük sürprizler, saf duygularla hazırlanmış hediyeler, ilişkinizde sevgi tomurcuklarının açmasını sağlayacak, hem de hormonsuz
glck.gif
Bunu yapman çok da kolay. İlgi alanlarını biliyorsan, onun sevebileceği organizasyonlar düzenleyebilirsin. Bir ilişkiyi taze tutacak en önemli şeyler işte bu küçük ve ince düşüncelerdir. Kendi ellerinle hazırladığın bir fotoğraf albümü, üzerine baskı yaptırdığın bir tişört, çok istediği bir filmin dvd’si veya gitmek için can attığı bir konserin bileti onu çok sevindirecektir.

Kimyasal atıkları içinde sakla
Kıskançlık, bir ilişkinin başındaki en büyük beladır! Sen de onu çok seviyor ve kimseyle paylaşmak istemiyor olabilirsin. Ama bu duyguyu kirli bir atık gibi ona doğru püskürtürsen, ilişkiniz ciddi hasarlar alabilir. Tabii ki onun da arkadaşları olacak, o da ailesiyle vakit geçirmek ve hobilerine zaman ayırmak isteyecek… Eğer bu durumları anlayışla karşılamaz ve onu cam bir fanusun içine saklamak istersen, seni ne kadar severse sevsin bir süre sonra bu tavırlarından sıkılacaktır. Bu yüzden sen de elinden geldiğince kıskançlığını dizginlemeye çalış ki, aşkınızın körfezi zehirli atıklarla dolmasın. Yoksa bu kirliliği temizlemek için Büyük Şehir Belediyesi’ne başvurmak zorunda kalabilirsin
glck.gif
Onlar da yardımcı olabilirler mi bilemeyiz tabii
glck.gif


Küresel ısınmayı engelle
Küresel ısınma, dünyayı tehdit ettiği gibi aşkınızı da olumsuz etkileyebilir! Sevginiz çok büyük olabilir. Tutkulu ve çılgın bir aşk yaşıyor olabilirsiniz, ama eğer birbirinize saygı duymuyorsanız, sonunuz gerilim ve kavga olacaktır. Ortam bu kadar ısınırsa da yandınız! Çünkü bir ilişkinin sonunu en çabuk hazırlayan şey, işte bu gerilimdir. Ona arkadaşlarının yanındayken ekstra şefkat ve saygı göstermelisin, toplum içindeyken şaka bile olsa, “şapşal, aptal” gibi kötü sözcükleri kullanmamalısın. Sen ne kadar kibar olursan, o da sana aynı şekilde davranacaktır. Böylece saygı çerçevesi içerisinde gelişen, güzel ve serin serin bir ilişkiniz olur!

İlişkinizi güneşin zararlı ışınlarından koru
Çevrende her zaman kıskanç gözler olacaktır, ama sen bu negatif elektrikli ultraviole ışınlarından kendini korumasını bilmelisin. Erkek arkadaşınla ilgili sana anlatılan kötü hikayelere inanmadan önce durumu gidip direkt onunla konuşmalısın. Bir şey söylemeden arkanı dönüp gitmen ya da surat asman asla çözüm olmayacaktır. İçini kemiren sorunlarını onunla paylaşmalısın. Aksi takdirde ilişkinizdeki şüphe deliği gittikçe büyür ve aranızdaki güven duvarı tamamen yıkılır.

Çevre kirliliğine dikkat et
Bazen insanın kafası karışık olabilir, özellikle de aşk konusunda… Kimden hoşlandığını, kimi sevdiğini ya da kime deli gibi aşık olduğunu bilemeyebilir ve kararsız kalabilirsin. Fakat bütün yakışıklılara mavi boncuk dağıtmak, aşk hayatını gerçekten kötü bir noktaya getirebilir. Çünkü hepsiyle birlikte olacağım derken, hepsini aynı anda kaybedebilirsin. O yüzden net ol ve tek bir kişiye odaklan. Böylece çevrendeki yakışıklı kirliliğini temizlemiş ve tertemiz bir kalbin sahibi olmuş olursun!

Doğal afetlere hazırlıklı ol
Aşkınızın hiç bitmeyeceğini düşünüyor olabilirsin, umarız da bitmez. Ama sen yine de kötü senaryolara her zaman hazırlıklı ol. Önceden önlemlerini al ki, eğer ilişkiniz sona yaklaşırsa, kendini çok üzgün hissetme. Örneğin ilişkiniz boyunca asla kendi arkadaşlarını ihmal etme. Kendine ait, özel bir hayatın olsun. Böylece eğer bir gün yalnız kalırsan, arkadaşların seni sevgiyle kucaklamaya hazır olacaklar. Fakat tam tersini yapıp arkadaşlarını ihmal edersen, kötü sonla birlikte yalnızlıkla da mücadele etmek durumunda kalabilirsin. Bu kötü senaryoya hiç girmek istemezdik, ama bizim de görevimiz sana abla tavsiyeleri vermek, değil mi
glck.gif
Sevgiyle ve aşkla kal!

ALINTI
 
Top