YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Arl 2006 #1 Tüm üyelerimizden, foruma ekledikleri resim boyutunun 100 KB yi geçmemesine dikkat etmelerini rica ediyorum. Nedeni ise hala çevirmeli bağlantı ile bağlanan kullanıcılarımızın bu içeriği görmelerinin çok zor olması ayrıca sayfaların açılışını yavaşlatmasıdır.
Tüm üyelerimizden, foruma ekledikleri resim boyutunun 100 KB yi geçmemesine dikkat etmelerini rica ediyorum. Nedeni ise hala çevirmeli bağlantı ile bağlanan kullanıcılarımızın bu içeriği görmelerinin çok zor olması ayrıca sayfaların açılışını yavaşlatmasıdır.
Çirkin Kral Forum Tutkunu 10 Arl 2006 #2 bende katılıyorum.100 KB'yi aşan resimler var sayfa tamamen donuyor. lütfen herkes dikkatli davransın. Upvote 0 Downvote
bende katılıyorum.100 KB'yi aşan resimler var sayfa tamamen donuyor. lütfen herkes dikkatli davransın.
cırcırböcee V.I.P V.I.P 10 Arl 2006 #3 Düzeltme imkanı olanlar eklediklerini lütfen düzeltsinler Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Arl 2006 #4 Geçmişe yönelik bir yaptırım olmasın. Eklenenler eklenmiştir artık. Zaman buldukça ben birkaçını düzeltirim. Upvote 0 Downvote
Geçmişe yönelik bir yaptırım olmasın. Eklenenler eklenmiştir artık. Zaman buldukça ben birkaçını düzeltirim.