Magazin Efsane geri döndü

Papatya

V.I.P
V.I.P
Kanal D’de yeni bölümü ile ekrana gelen fenomen dizi “Çocuklar Duymasın” Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümü ile zirveye adını yazdırdı.

7N1pBL.jpg


“Çocuklar Duymasın” ın yeni sezon ilk bölümü Total’ de 4.94 reyting yüzde 21.26 izlenme payı ile, AB’de 6.11 reyting yüzde 26.92 izlenme payı ile, ABC1’de ise 5.62 reyting yüzde 24.44 izlenme payı ile rakiplerini geride bıraktı.

Sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer alan Çocuklar Duymasın, #ÇocuklarDuymasın hashtagi ile Türkiye gündeminde yaklaşık 8 saat TT’de kalarak zirveye adını yazdırdı.

Kaynak; Hürriyet
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Bu tür başarılı yapımlarda ısrar etmemek lazım. Tutulan bir dizi, bir roman vs ısrar edildiğinde maalesef eski imajını da yıkıyor. İnce Memed serisinde bile böyle olmuştu. Buna tadında bırakmak deniyor.
 

Papatya

V.I.P
V.I.P
Bence Çocuklar Duymasın günümüze uyarlandığı için her yaştan izleyici kendinden birşeyler buluyor ders çıkarıyor ve evet işte aynen böyle cümlesini kuruyor izlerken, diğer dizilerden farklı olduğunu düşünüyorum.
 

DELİBALTA Muharrem

Öyle bir geçer zaman ki!
V.I.P
Evet, çocuklar duymasın! diye başladı, seri yıllar önce...
Artık, tam aksine, büyük küçük herkesin duyması gereken sosyal mesajlar içeren diyaloglar ayrı ayrı mesajlar veriyor. ( Diğer serilerde de vardı elbet ) Bu güzel bir durum elbette. Güldüren, güldürürken de düşündüren... Her bir bireyin kendinden bir şeyler bulabileceği, yaşamdan karelerle, iç içe... Velhasıl, hayırlısı...
 
Top