Düzenli gazete alır mısınız?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Eyl 2021 #2 Hala gazeteye paramı vereceğim Cep telefonuna boşuna mı para ödüyorum
Sypnosis in god we trust all others we audit Özel üye 11 Eyl 2021 #3 Çöp olarak veya başka amaçlar için kağıt lazımsa alıyorum
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Eyl 2021 #5 Yıllarca gazete aboneliğim vardı ah ah gaze okumak farklı birşey. Telefon ele oturunca gazete okumak yalan oldu. Tek avantajlı yanım günlük kuruma gazete gelir işte olduğum zaman faydalanıyorum.
Yıllarca gazete aboneliğim vardı ah ah gaze okumak farklı birşey. Telefon ele oturunca gazete okumak yalan oldu. Tek avantajlı yanım günlük kuruma gazete gelir işte olduğum zaman faydalanıyorum.
yilmaz27 Cerezforum Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Eyl 2021 #6 Camları silmek için gazete iyi Tabiki önceden alırdık İnternet yokken tek haber kaynağımız di Avrupa'daki
Camları silmek için gazete iyi Tabiki önceden alırdık İnternet yokken tek haber kaynağımız di Avrupa'daki
Simurg Corona günleri ? Özel üye 12 Eyl 2021 #7 İnternet haberciliği gazete olayını bitirdi çocukluğumda aldırırdı babam arada ama şimdilerde eve gazete girmiyor
İnternet haberciliği gazete olayını bitirdi çocukluğumda aldırırdı babam arada ama şimdilerde eve gazete girmiyor