Dünyanın En Garip Meslekleri

MeRciMeK

V.I.P
V.I.P
1. Yumurta kırıcı/koklayıcı: Çürümüş yumurta kokusu, en rahatsız edici kokulardan. Ve bazı insanlar sırf bu kokuyu içlerine çekmeleri için para alıyor.


BZK9GcD.png


Yumurta kırıcılar olarak da adlandırılan yumurta koklayıcılar, gıda üretiminde kullanılmak üzere akları ve beyazları ayırmaları ve bir serideki çürük yumurtayı koklayıp tespit etmek için istihdam ediliyorlar.


foF7cWt.png
 
Düzenleyen yönetici:

MeRciMeK

V.I.P
V.I.P
2. Solucan toplayıcı: Balık tutmak için önce oltanızın ucuna takacak bir solucan yakalamanız gerekir. Ya da birileri bu işi sizin adınıza yapar..

O18hxVw.png





Kanadadaki tarlalarda tanesi 4 cente solucan toplayarak geçinmek mümkün.


nMnF6qw.png




 
Düzenleyen yönetici:

MeRciMeK

V.I.P
V.I.P
3. Dölleyici: Bir ineğin döllenmede en verimli olduğu an ve sperm donörüyle uyumlu olup olmadığı özel bir bilgisayar programıyla uzun süredir tespit edilebiliyor.

OAiGn2O.png



Ama yine de sonuçta birilerinin elleriyle ineğin vajinasına spermi yerleştirmesi gerekiyor. Dölleyiciler omuzlarına kadar uzanan bir eldiven giyip bu görevi yerine getirmekten sorumlu.

qR4BO26.png
 
Düzenleyen yönetici:

MeRciMeK

V.I.P
V.I.P
4. Kadavra tarlası bekçisi: ABDdeki iskelet tarlalarında sevimli hayvanlar ve sebzeler değil çeşitli pozisyonlara yerleştirilmiş deforme olmuş insan vücutları; toprağa yarı yarıya gömülmüş cesetler, kadavralar var.


Da8b2y1.png



Bekçilerin görevi de sağken, kadavra olarak kullanılmak üzere gönüllü olmuş insanların cesetlerini bu tarlalara, yapılacak çalışmanın senaryosuna uygun şekilde yerleştirmek, inceleme bittikten sonra da ortalığı tekrar toplamak.


7j4nSyZ.png

Otoyollarda ölmüş, arabaların çarpıp da kenara fırlattığı hayvanların cesetlerini toplamak fiziksel olarak da duygusal olarak da yorucu bir süreç..


wiVGChq.png


Bazı insanlar da yolların kenarında ölmüş hayvanları `ortadan kaldırmakla görevli işte..





 
Düzenleyen yönetici:

MeRciMeK

V.I.P
V.I.P
6. Tavuk çiftleştiricisi: Bir süre çürük yumurta koklayıcılığı yaptıktan sonra bu işe de girişebilirsiniz! Tavuk çiftleştirmeye hazır mısınız? Tavuk çiftleştiricilerin tek işi yeni civcivlerin dişi mi erkek mi olduğunu tespit etmek.



bfkAqye.png


Dişiler yumurta üretimine ayrılırken, erkekler üreme amacıyla kullanılıyor. Cinsiyeti tespit etmekse civcivlerin, vücutlarının içinde yer alan üreme organlarını bulmayı gerektiriyor... Masa başı işinizden hala nefret ediyor musunuz?


PxnAMWL.png


 
Düzenleyen yönetici:

MeRciMeK

V.I.P
V.I.P
7. Köpekbalığı akvaryumu temizlikçisi: Dalış tüpüyle suya girip akvaryumun camlarını ve içini temizleyeceksiniz, iş bu.

O7YeevF.png




Ama etrafınızda size eşlik eden bir grup köpekbalığı olacak. Bu risk bir yana, akvaryumda yaşayan yunus, vantuz, köpekbalığı ve balinaların çiğnediği balıkları ve dışkıları temizlemek kısmı da yeterince itici değil mi?




nB55esQ.png
 
Düzenleyen yönetici:

MeRciMeK

V.I.P
V.I.P
8. Şans kurabiyesi yazarı:Çin lokantalarındaki şans kurabiyelerinden çıkan falları da birileri yazıyor;


6mHqgeP.png



tıpkı içinden fal çıkan sakızlarda ya da tebrik kartlarındaki mesajlarda olduğu gibi. Ne kadar yaratıcı olursanız o kadar iyi!


8ayqaql.png
 
Düzenleyen yönetici:

MeRciMeK

V.I.P
V.I.P
9. Sanal altın toplayıcısı: Güneş ışığıyla aranız iyi değilse ya da en azından mouseu hareket ettirmek dışında herhangi bir hareket yapmaya niyetli değilseniz size uygun bir kariyer olabilir.

QPYtogS.png



Sayısız bilgisayar oyunundan birinin başında saatler geçirip sanal altınlar biriktirin. Sonra bunları diğer bilgisayar oyunu bağımlılarına gerçek para karşılığında satın..

CtDH7Qx.png


 
Düzenleyen yönetici:

MeRciMeK

V.I.P
V.I.P
10. Zombi: Son yıllarda zombi trendi aldı başını gidiyor malum. Siz de bir Thriller klibi canlandırmasında ya da içinden Zombi geçen bir filmde yüzlerce zombi kılıklı oyuncudan biri olabilirsiniz.



bBt1ObP.png

Gönüllü etkinliklerin ucunda para yok elbet ama Londradaki korku tüneli `London Bridge Experince'da bu işi para karşılığı yapan bolca zombi var..



tVcyG8C.png
 
Düzenleyen yönetici:
Top