Dudullu Postası Ne Zaman Hangi Kanalda Başlıyor?

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
BluTV platformunda yayınlanan ve ünlü isimlerin yer aldığı Dudullu Postası dizisi televizyon ekranlarına gelecek. Dizinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Televizyonda ilk kez 2 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'da Kanal D ekranlarında gelecek olan dizi her perşembe izleyici ile buluşacak.
images

2018 yapımı BluTV dizisi olan ve Serkan Yılmaz’ın karikatür serisinden uyarlanmış olan Dudullu Postası dizisi televizyon ekranlarına geliyor. Dizi Kanal D’de yayınlanmaya başlayacak.

Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin hem yönetmeni hem de senaristi Onur Ünlü. Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Erkan Can, Bülent Şakrak, Özgür Emre Yıldırım, Güven Kıraç, Aslı Bekiroğlu, Ayda Aksel, Özgür Emre Yıldırım, Levent Tülek ve Ahmet Rıfat Şungar yer alıyor. Dizi ilk kez televizyon ekranlarında yayınlanacak. Daha önce intenet üzerinde dizi platformu olan BluTV’de yayınlanmıştır.



Dudullu Postası dizisi Kanal D ekranlarında her Perşembe izleyici ile buluşacak. İlk bölümü 2 Nisan Perşembe günü saat 20.00’da izleyici ile buluşacak.
 
Top