Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...
Ağlıyor, moralman yerlerde sürünüyor ve paylaşacak birini arıyorken) dost dediğin kişiyi ararsın, içini dökersin, seni dinler ve sana "git kendini tepeden aşağıya at, öl!" der mi, sizce bir dost?
bu sözü söylerken söyleriş tarzı çok önemli ciiddi ciddi söylediyse durumun çok vahim yapacak bişeyin yok anlamında demiştir..
yani ne yapsan etsen o sorunun çözülmez sadece kendine zarar verirsin..
Ben suna inaniyorumm düsenin dostu olmaz
ve sen surekli evet dersen senden iyiside olmaz birseye hayir desrsen senden de kötusu olmaz bu yüzden diyorum dusenin dostu olmaz )
der der adam değer kaybedince herşey denir afedersiniz ama bişe sölemek istiyorum altın bir çamura düstüğünde o değer kaybedermietmez ama insan değer kaybeder arkadaş seçerken profesyonel olmanız lazım
Ben suna inaniyorumm düsenin dostu olmaz
ve sen surekli evet dersen senden iyiside olmaz birseye hayir desrsen senden de kötusu olmaz bu yüzden diyorum dusenin dostu olmaz )
Yeşim abla tam damarıma bastın yaa... kime ne kadar dost diye sırtını dayarsan daya, iyi olursan ol zayıf bi anında yada ufak bi hayır yanıtında sizi mutlaka yüzüstü bırakır... Yakın zamanda bile bunun savaşını verdim ve yenik düştüm