• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Kaynak ikonu

Android Dog Whistle - Köpek Savar - Android -

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Dog Whistle - Köpek Savar - Android - Dog Whistle - Köpek Savar - Android

Köpeklerden mi korkuyorsunuz?

Eğer android işletim sistemine sahip bir tablet/telefonunuz varsa artık köpeklerden korkmanıza gerek kalmayacak. Android markette bir çok köpek savar uygulaması mevcut ancak bunların en popüler olanı Dog Whistle.

Program insan kulağının duyamayacağı titreşim aralığında ses üreterek köpekleri ürkütüyor.

Uygulama sadece köpekleri ürkütmekle kalmıyor, köpek eğitimi için de kullanılıyor. Denemeniz önerilir :)...

Açıklamanın devamı için tıklayınız...
 
Son düzenleme:

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Artık tüm telefonunu yenileyenlerin % 20 si apple ürünü olan IOS5, %65 i android işletim sistemli telefon alıyorlar :) demek ki android işletim sistemine ait bir telefon alıp marketteki 300 bine yakın uygulamadan beğendiklerini ücretsiz indirip kullanma zamanı gelmiş :)
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Programı bugün tam olarak olmasa da test ettim arkadaşlar. Ek olarak köpek ve kedi sesleri de yükleyebiliyosunuz. İki tane kediyi köpek havlamalarına maruz bıraktım fena kaçtılar :) Hayvanat bahçesindeydim az önceye kadar değişik hayfanlarla yaptığım testler olumlu sonuç vermedi :) Maalesef asıl denemem gereken köpekler üzerinde deneyemedim :)

Programda ses aralıkları var aşağıdaki gibi farklı frekansta sesler...

OvwoO-vOgbUgufCaovBRUGgmTrc4JujY0uLL9xffjBlWCDhHRspJwhoutt3hr2CdmTE.jpg


Ben7 kHz dışındaki sesleri duyamıyorum ama 15 kHz ye kadar sesleri duyanlar var nedense :) 20 kHz ses frekansını ise kimse duyamadı.
 
Top