Dizüstünde PC Konforu

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Logitech Alto ile Notebook'ta PC Konforu

Notebook başında fazla vakit geçiriyor ve PC'nizin konforunu arıyorsanız, size göre bir çözüm var.

Logitech notebook'larınızı PC gibi kullanmanızı sağlayacak klayveli notebook yükseltici standını Alto'yu pazara sundu. Logitech Alto, notebook ekranını göz hizasına göre ayarlayıp kullanıcıları dar notebook klavyelerinin yaşadığı zorluklardan kurtarıyor.

Dünyada notebook kullanımı giderek arttıyor, ancak notebook'ların kompakt şekli bazen sorun oluyor. Öyle ki kullanıcılar çoğu zaman uygun olmayan tuş dizilişlerine sahip bu küçük yerleşik klavyeleri kullanmaya çalışırken değişik şekillere girmek ve göz hizasından aşağıda kalan ekrana bakmak zorunda kalıyor. Bu soruna çözüm getiren Logitech Alto tıpkı bir kitap gibi açılıyor. Bir tarafında entegre tam bir klayve ve diğer tarafında ise notebook için açılı bir düzlem bulunan bir sistemden oluşuyor. Bu klavye insanlara masaüstü PC'de kullanmaya alışkın oldukları bir klavye deneyimi yaşatıyor. Sayı tuşları ,medya paneli ve standard tuş dizilimine sahip bu klavyenin kurulumu kolay olan düzlemi monitörü göz hizasına yükselterek ekran ve kullanıcının gözü arasında ideal bir uzaklık sağlıyor.

Logitech Alto'nun kurulumu 30 saniyeden kısa sürüyor. Bu işlem bir notebook PC'sini standın üzerine yerleştirip USB kablosuna takmak kadar basit. Cihazı klavyeden çıkarmak da aynı şekilde kolay.

Alto siyah yüzeyiyle, turuncu arkadan aydınlatmalı ikonlara sahip parlak siyah paneliyle şık bir notebook deneyimi sunuyor. Klavye ayrıca tek-dokunuşla medya ve ses kontrolü bulunuyor, diğer hızlı erişim tuşlarıyla favori uygulamalara, dosyalara ve Web sayfalarına da ulaşabiliyorsunuz.

Logitech Klavye ve Masaüstü Ürünler Pazarlama Müdür Yardımcısı Denis Pavillard "Notebooklar evde ve seyahatte kullanılabildiği için çok büyük avantajlar sunuyor; ancak oturur vaziyette uzun süre kullanıldığında insanlar masaüstü PC'nin yüksek monitörü ve tam boy klavyesinin sunduğu rahatlığı notebook PC'de yakalayamıyorlar. Logitech Alto notebook standı rahatlık sorununu çözüyor. Ve karmaşık pahalı dok istasyonlarının tersine, Alto bilgisayar kullanılmadığında kolaylıkla katlanıp kaldırılabiliyor. Böylelikle insanların masalarında yer açılıyor"

Logitech Alto'nun Satış Fiyatı: 119 $+ KDV

Kaynak: chip.com.tr
 
Benzer Konular Başlık Forum Cevap Tarih
kelebek Dizüstünde 24 Saatlik Pil Süresi ! Yeni Teknolojiler 0
Top