Dış basında flaş iddia! Eski Barcelonalı Real Madrid'e...

JosTeR

KAF SİN KAF !
Özel üye
İspanyol ve İngiliz basınından birçok kaynak, şu anda Arsenal'ın formasını giyen Alexis Sanchez'in Real Madrid'in radarında olduğunu iddia etti.

Arsenal'in Şilili yıldızı Alexis Sanchez, İngiliz ekibinde gösterdiği performansla dikkat çekmeye devam ediyor. Öyle ki, kariyerinde daha önceden Barcelona'da da forma giyen kanat oyuncusu, iddialara göre Real Madrid'in radarında.

Ülkesi Şili'den Avrupa'ya İtalyan ekibi Udinese ile adımını atan Alexis Sanchez, Temmuz 2011'de 26 milyon euro bonservis bedeli ile İspanyol devi Barcelona'ya transfer olmuştu. Burada her ne kadar kalitesini ispatlasa da sisteme uyum sağlamakta zorluk çeken Sanchez, 2014 yazında 42.5 milyon euro bonservis bedeli ile Ada ekiplerinden Arsenal'e transfer olmuştu. Arsenal'de Türk asıllı oyuncu Mesut Özil ile beraber çok etkili ve uyumlu bir görüntü çizen ve takımının kalitesini üst seviyeye çeken oyuncu, La Liga'ya dönebilir: Real madrid formasıyla.

İspanya'dan AS ve İngiltere'den Daily Mirror gibi kaynakların haberine göre Real Madrid etkili performansı ile dikkat çeken Sanchez'i transfer listesine aldı. Bu yaz bir hücumcuyu kadrosuna katması beklenen ve Pierre-Emerick Aubameyang, Marco Reus ve Eden Hazard gibi isimlerle anılan takımda James Rodriguez'in ise yazın başka kulübe gönderilmesi bekleniyor.

Bu sezon Arsenal forması ile 31 maça çıkan ve 11 gol atıp 8 asist yapan Şilili yıldızın tahmini bonservis bedeli ise 50 milyon euro civarında gösteriliyor.

Kaynak:Eurosport
 
Top