Diriliş Ertuğrul devamı Diriliş Osman ne zaman başlayacak?

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
TRT 1 ekranlarında yayınlandığı dönemde izleyicileri ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olacak Diriliş Osman yayın tarihi merakla araştırılıyor. Osman Gazi'nin ve Osmanlı Devleti'nin kuruluş hikayesinin anlatılacağı Diriliş Osman ne zaman sorusu gündemdeki yerini koruyor.

Burak Özçivit - Diriliş Osman

Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul ardından, devam projesi olan Diriliş Osman dizisi başlıyor. ATV ekranlarında yer alacak Diriliş Osman ne zaman başlıyor sorusuna dizi severler yanıt arıyor. Diriliş Osman dizisinde Osman Gazi'nin ve Osmanlı Devleti'nin kuruluş süresi konu edinilecek.

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni sezonda ATV'de yayınlanacak Diriliş Osman'ın yayın tarihi henüz belli olmadı. İzlenme rekorları kırması beklenen Diriliş Osman dizisinin Ekim ayının ilk haftalarında yayında olması bekleniyor.

DİRİLİŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Diriliş Osman dizisi İstanbul ilinin Beykoz ilçesine bağlı Riva'da kurulan platoda çekiliyor. Dizinin çekim yerinde devasa kaleler, hanlar, hamamlar, camiler, kiliseler, en ince ayrıntısına kadar titizlikle inşa edildi. Şu anda Avrupa'nın en büyüğü olan platoda 60 ayrı marangoz ekibi çalışıyor.

Dizide 800 metrelik yapay göl ise koca bir nehir olarak aktarılacak. Şuanda Diriliş Osman dizi setinde 1500 kişi yeni sezon içim hummalı bir şekilde çalışıyor.
 
Top