• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Diriliş Ertuğrul 4. Sezon Başlıyor

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Sezon finali nefes kesen sahnelere imza atan Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz sezon 26 Ekim 2016 tarihinde başlamıştı. TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul 4.sezonun da 25 Ekim 2017 tarihi itibariyle seyirciyle buluşacak.

Diriliş Ertuğrul 92.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?


Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç canlandırdığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 92.bölümü fragmanı yayınlandı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir.

dirilis-ertugrul.jpg


Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olmuştur. Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikmiştir. Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir. Ertuğrul’ların ve Çavdar’ların zaaflarını bilen Ekaterina’nın bu talebi imparator tarafından kabul görmüştür.
 
Top